Exteriérový Durisolový kvetináč.

Skvelým tipom do záhrady, ale aj na väčší balkón či terasu, je exteriérový kvetináč Durisol, ktorý exkluzívne ponúka spoločnosť Leier.

Vďaka svojmu prírodnému charakteru poskytuje exteriérový kvetiLeier-Durisol kvetinac_2+dvnáč Durisol ideálne podmienky na pestovanie okrasných aj úžitkových rastlín. Využiť ho môžete napríklad na kvetinový záhon, menšiu bylinkovú alebo zeleninovú záhradku. Poslúžiť však môže aj ako dokonalý prírodný kompostér. Umiestniť sa dá aj do trávnatej časti záhrady, pričom sa nevyžaduje ukladanie fólie na spodok. Nádoba s porastom tak zostáva v kontakte s okolitou prírodou.

Veľkou výhodou inovatívneho kvetináča je jeho jednoduchá montáž. Podrobný návod na montáž aj zoznam dielcov je súčasťou balenia a tak si ho môžete poskladať jednoducho aj sami doma. Oceníte však aj jeho ďalšie pozitíva – je paropriepustný a „dýcha“, čím v ňom nevznikajú plesne, je mrazuvzdorný, odolný voči požiaru a automaticky odvádza vodu. Má nízku hmotnosť, neobsahuje žiadne škodlivé látky ani plast, absorbuje CO2 a aktívne sa podieľa na ochrane životného prostredia. Viac na www.leier.sk.