Strach z potu je s Rexonou iracionálny.

Spoľahnite sa na dvakrát účinnejšiu ochranu proti poteniu s antiperspirantom Rexona Maximum Protection, teraz navyše v novom variante Rexona Maximum Protection Active Shield.

Podľa prieskumu značky Rexona má zápach potu veľký vplyv na to, čo si o nás myslí okolie. 41 % respondentov pri výbere nového partnera odradí práve nepríjemný zápach. Riešením je pravidelné používanie antiperspirantov, ktoré zabraňujú poteniu a vzniku zápachu.

Antiperspiračný krém Rexona Maximum Protection je vďaka inovatívnej technológii TRIsolidTM dvakrát účinnejší proti poteniu a poskytuje pocit istoty a sviežosti vo všetkých situáciách až 48 hodín. Trh prichádza jeho ďalší variant – Rexona Maximum Protection Active Shield.

Nový antiperspirant Rexona Maximum Protection Active Shield chráni proti nepríjemnému zápachu, ktorý spôsobujú baktérie.

Zápach ako prekážka v nadviazaní vzťahu

Najväčšou prekážkou pri jeho výbere potencionálneho patrnera sa stáva zápach potu. Vo väčšej miere to platí u žien (51 %), mužov odrádza nepríjemný zápach v 33 %.

Antiperspiranty Rexona Maximum Protection ochránia vo všetkých situáciách

Prieskum ukázal, že zápach pôsobí na okolie negatívne. Preto je vhodné ho eliminovať – pravidelným používaním antiperspirantu. Skvelým pomocníkom je antiperspiračný krém Rexona Maximum Protection poskytujúci vďaka inovatívnej technológii TRIsolidTM dvojnásobne účinnejšiu ochranu proti poteniu1. Podľa výskumu sa ľudia najviac potia pri športe (49 %), pri stresových situáciách, ktoré nás môžu počas dňa stretnúť (21 %), alebo v práci (11 %). Na antiperspiračný krém Rexona Maximum Protection sa pritom dá spoľahnúť v každej situácie.

Novinka antiperspirant Rexona Maximum Protection Active Shield

Portfólio Rexona Maximum Protection sa teraz rozrastá o novinku pre ženy, antiperspiračný krém Rexona Maximum Protection Active Shield, ktorý poskytuje ochranu proti nepríjemnému zápachu, spôsobujúce baktériami. Vďaka zloženiu pomáha eliminovať ich množstvo, a tým aj zápach potu.

Antiperspiračný krém Rexona Maximum Protection Active Shield je charakteristický svojou sviežou vôňu, ktorej dominujú iskrivé tóny citrusových plodov, zeleného lístia a bobuľového ovocia doplnené o elegantný základ s prímesou jantáru, pižma a santalového dreva. Rovnako ako všetky antiperspiranty z radu Rexona Maximum Protection aj Rexona Maximum Protection Active Shield poskytuje dvojnásobne účinnejšiu ochranu proti poteniu až 48 hodín.

Ponuka zahŕňa 5 obľúbených dámskych variantov Rexona Maximum Protection: Clean Scent, Everyday Fresh, Sensitive Dry, Confidence a Stress Control a Clean scent verziu pre mužov.