Zendium rozširuje svoje portfólio o ergonomické zubné kefky a pastu Gentle Whitening pre prirodzene biely a krásny úsmev.

Zendium uvádza na slovenský trh dve novinky: pastu Zendium Gentle Whitening, ktorá citlivo pomáha chrupu prinavracať jeho pôvodnú prirodzenú belobu, a sériu zubných kefiek vyvinutých v spolupráci s poprednými detnálnymi expertmi.

Rovnako ako ostatné zubné pasty aj nový variant Zendium obsahuje enzýmy a proteíny, ktoré podporujú prirodzenú obranyschopnosť ústnej dutiny. Vďaka jemnému zloženiu sú navyše vhodné pre citlivé ústa a pre osoby trpiace aftami. Vôbec po prvýkrát sú dostupné aj tri tipy ergonomických zubných kefiek Zendium s rôznymi stupňami mäkkosti štetín.

Nová zubná pasta Zendium Gentle Whitening s jemným bieliacim účinkom

Značka Zendium rozšírila sortiment svojich zubných pást na tuzemskom trhu o variant Gentle Whitening, ktorý vďaka unikátnemu zloženiu zabezpečuje jemný bieliaci účinok a pomáha obnovovať prirodzenú žiarivosť úsmevu. Rovnako ako ostatné zubné pasty novinka Zendium obsahuje unikátnu kombináciu enzýmov a proteínov. Prispieva tak k obnove rovnováhy látok podstatných na zaistenie prirodzenej obranyschopnosti ústnej dutiny a poskytuje viac sily[*] na boj proti príčinám vzniku zubného kazu, problémom s ďasnami a zvýšenej citlivosti zubov.

Parodontologička MUDr. Ducková zo Stomaklinik v Bratislave dodáva: „Výber správnej zubnej pasty môže výrazne zjednodušiť boj s náchylnosťou ústnych slizníc na poškodenie, alebo vznik áft. Produkty s obsahom enzýmov, ktoré ponúka práve značka Zendium, totiž podporujú obnovu ústnej mikroflóry a jej posilnenie na prirodzenom princípe. Citliví jedinci by mali venovať pozornosť aj prítomnosti peniacich zložiek, napríklad SLS, v zubných pastách.“

Zendium Gentle Whitening neobsahuje peniacu zložku SLS, ktorá môže dráždiť veľmi citlivé ústa. V jej zložení naopak nechýba fluorid na posilnenie zubnej skloviny. V predajniach je novinku možné rozpoznať na prvý pohľad podľa fialovej etikety.

Zubné kefky Zendium na dokonalé a komfortné čistenie

Po prvý krát sa v Slovenskej republike predstavujú aj zubné kefky Zendium v troch prevedeniach s rôznymi stupňami mäkkosti. Boli vyvinuté na mieru špecifickej anatómii ústnej dutiny v spolupráci s poprednými dentálnymi expertmi. Ich zaguľatené štetiny a malá hlava umožňujú ústa vyčistiť dokonale, pritom šetrne. Zubná kefka Zendium Clinic má na špičke špeciálne predĺžené štetinky prispôsobené na dôkladné čistenie medzizubných priestorov. Zubná kefka Zendium Complete Protection s kombináciou mäkkých a zaguľatených štetín chrup čistí jemne, ale s maximálnou účinnosťou. Portfólio uzatvára zubná kefka Zendium Sensitive, vyvinutá na mieru potrebám citlivých zubov. Prináša „extra soft“ mäkkosť vďaka veľmi tenkým štetinkám s priemerom 0,01 mm.

[*] Nárast ochranných faktorov slín v porovnaní so zubnou pastou, ktorá neobsahuje proteíny a enzýmy. Klinicky testované.