Svetová tvarohová špecialita jednoducho a rýchlo od Dr. Oetker – jemný a vláčnz Cheesecake.

Poznáte lahodný dezert Cheesecake. Jemnej tvarohovej chuti s krehkým maslovým základom už podľahlo veľa milovníkov sladkého. Teraz si tento poctivý tvarohový koláč môžete pripraviť sami, rýchlo a jednoducho. Vyskúšajte originálnu zmes na pečenie od Dr.Oetker a spoznajte jedinečnú receptúru obľúbenej špeciality Cheesecake.

Tvaroh hýbe svetom

Dnes v každej kaviarni, cukrárni či reštaurácii nájdete poctivý tvarohový dezert nazývaný Cheesecake. Svojich priaznivcov nachádza po celom svete pre svoje krehké maslové cesto a bohatú, na jazyku sa rozplývajúcu chuť tvarohu. Tento dezert vie potešiť tak so šálkou horúcej kávy v zimných mesiacoch, ako aj osviežiť počas horúcich letných dní.

Lahodná chuť ukrytá v jednom balení

Dr.Oetker sa inšpiroval touto výnimočnou svetovou špecialitou a rozširuje sortiment obľúbených zahraničných zmesí na pečenie o ďalšiu – Cheesecake. Originálny výrobok, ktorý v sebe ukrýva jedinečnú receptúru na prípravu poctivého tvarohového dezertu s priemerom 26 cm vám vystačí na 16 porcií. V jednom balení nájdete 330 g zmesi na prípravu cesta a 160 g zmesi na náplň.