Sexy Jaromír Jágr je klenotom novej kampane.

Je jedným z najobľúbenejších a najúspešnejších športovcov hokejového sveta a i keď je nazývaný českým bohom, Jaromír Jágr je nepochybne veľmi pozitívne vnímaný aj na Slovensku. Najnovšie sa tak známy hokejista stáva aj ,,klenotom“ v československej kampani pre šperkársku sieť predajní Klenoty Aurum.

Vďaka originálnemu spojeniu Jaromíra Jágra a spoločnosti Klenoty Aurum vznikol pri fotografovaní vtipný slogan: ,,Náš klenot“. Jágr je na fotografiách neuveriteľne sexy, až tak, že vodičkám radšej odporúčame zvýšiť pozornosť pri prechádzaní okolo billboardov, ktoré budú od mája zdobiť československé cesty. Aký je to pre Jaromíra Jágra pocit, že je vnímaný Čechmi a Slovákmi ako klenot?

,,Všetko má svoje pre a proti. Záleží na situácii. Popularita a to, že si klenotom pre národ a fanúšikov, je bonus. Ocenenie, že robíš niečo, čo si ľudia vážia. Pokiaľ by mi to bolo protivné, tak by sa mi ani moja práca nepáčila. Je to spojené s tým, že k tebe ľudia vzhliadajú a rešpektujú ťa. Malé deti ťa berú za vzor, máš určitú zodpovednosť za svoje správanie  a názory, ktoré niekomu ovplyvňujú život.”

Jaromír Jágr nedávno nafotil v USA sériu fotografií plných sexappealu, ktoré sa spájajú s kampaňou pre najväčšiu československú sieť predajní  Klenoty Aurum. Jágr nie je v reklame nováčikom – za sebou má už niekoľko kampaní. Po prvýkrát však nafotil sériu, kde je uhrančivý a žiaduci, ako z exkluzívneho pánskeho módneho magazínu. Niet sa čomu čudovať – fotografom kampane bol popredný slovenský módny fotograf Braňo Šimončík, ktorý je zvyknutý fotiť svetové topmodelky. Na fotografiách je Jágr príťažlivo zarastený, s profesionálnym módnym stylingom, pri ktorom samozrejme nechýbajú šperky a hodinky Klenoty Aurum. A ako prebiehalo samotné fotenie?
,,Fotenie kampane s Jaromírom Jágrom bolo veľmi príjemné a hlavne profesionálne. Ak by niekto Jaromíra nepoznal, bol by presvedčený, že ide o modela na plný úväzok. Tak sa do svojej role počas fotenia vžil,“ uviedla Silvia Wenderlová, marketingová manažérka Klenoty Aurum.

A prečo sa rozhodla spoločnosť Klenoty Aurum práve pre Jaromíra Jágra? „Je to veľmi úspešný človek, ktorý sa však vo svojom živote riadi hodnotami, s ktorými sa naša spoločnosť naplno stotožňuje. Navyše, po minuloročných kampaniach, keď boli tvárami najmä modelky, je to veľmi príjemná zmena a už dlhšie sme zvažovali, že oslovíme na spoluprácu muža. Takto máme doslova klenot pre Klenoty Aurum,“ dodala Silvia Wenderlová.