Netflix odporúča televízory LG.

Už druhýkrát za sebou odporúčala spoločnosť Netflix televízory spoločnosti LG Electronics (LG). Vybrané novinky tohto roku získali ocenenie Netflix Recommended TV, ktoré je udeľované televízorom s výborným obrazom s rozlíšením 4K aj pohodlným používaním internetu a online služieb.

Ocenenie získali modely s operačným systémom webOS 3.0 a 4K rozlíšením obrazu. Náročné kritériá splnili televízory LG SIGNATURE OLED TV (G6), 4K OLED TV (modely E6 a C6), LG SUPER UHD TV (modely UH9500 a UH 8500) a UHD TV (modely UH7500, UH6500, UH6300 a UH6100). Ďalšie ocenené modely budú oznámené v blízkej dobe.

Služba Netflix ponúka viac ako 600 hodín relácií z vlastnej produkcie a rad cenami ovenčených filmov i seriálov pre divákov po celom svete. Na vybraných modeloch televízorov LG s rozlíšením 4K a operačným systémom webOS 3.0 si diváci navyše môžu spustiť filmy a seriály rýchlejšie ako na televízoroch iných výrobcov na trhu. Ďalšou prednosťou nového systému je aj rýchlejšie prepínanie medzi rôznymi aplikáciami vďaka Fast App Switching. Všetky ocenené modely sú pripravené na HDR kvalitu obrazu, modely OLED TV a SUPER UHD TV sú naviac kompatibilné ako s formátom HDR10, tak s Dolby Vision HDR.

Pre viac informácií navštívte http://www.lge.sk.