AVON prináša na TV obrazovky skutočný príbeh úspešnej ženy!

Spoločnosť AVON Cosmetics sa v rámci komunikačnej kampane Krásne pre seba rozhodla šíriť svoje posolstvá aj prostredníctvom televízie, a to konkrétne skutočným príbehom, ktorý sa odohral v jednom z najobľúbenejších slovenských seriálov.

AVON sa dlhé roky snaží podporovať a inšpirovať všetky ženy, aby verili v samé seba a plnili si svoje sny a túžby. Tentokrát zvolila kozmetická spoločnosť netradičnú formu komunikácie a účasťou AVON Lady – Evky Gajdošovej v populárnom seriáli Búrlivé víno, sa snaží osloviť aj ďalšie ženy, aby nabrali odvahu, šli za svojim cieľom a stali sa tak finančne nezávislé. Evka si zahrala rolu samej seba a predstavila tak svoj skutočný život, v ktorom si už 15 rokov aj vďaka AVONu plní svoje sny.

Veríme, že vďaka tomuto aktívnemu product placementu sa nám podarí dostať viac do povedomia kampaň Krásne pre seba a ukázať tak aj ostatným ženám, že cesta k úspechu závisí hlavne od nich samých,“ uviedla Eva Kandríková, PR a Advertising Specialist Slovensko.

Spoločnosť AVON Cosmetics uskutočnila komunikačný projekt kampane Krásne pre seba v spolupráci s mediálnou agentúrou Starmedia Co. Spomínaný príbeh bol odvysielaný dňa 26.4. na TV Markíza, pričom tento diel seriálu Búrlivé víno nájdu diváci aj v online videoarchíve danej televízie.

„Realizácia menej štandardných projektov v televízií sa nerobí ľahko a preto ma veľmi teší fakt, že sa Starmedii a AVONu takýto projekt podaril. To, že sme pretavili naozajstnú realitu vo forme života skutočnej osoby do populárneho seriálu, považujem za vydarený kúsok,“ dodala Daniela Gáborová, Account Manager Senior, Starmedia Co.