Synology prišlo na trh s DiskStation DS216j.

Perfektný NAS server pre domáce streamovanie a zdieľanie dát a taktiež ako ideálne zálohovacie riešenie. Vyzbrojený dvojjadrovým procesorom je tento 2-šachtový NAS server určený špeciálne pre domácich používateľov, ktorí hľadajú spoľahlivé a najmä efektívne riešenie s minimálnou spotrebou energie.

Hlavná procesorová jednotka modelu DS216j je vyzbrojená navyše čipom pracujúcim s plávajúcou desatinnou čiarkou (FPU), ktorý zrýchľuje vytváranie náhľadov. Celkovo ponúka prenosové rýchlosti na úrovni 112,75 Mb/s pri čítaní a 97,6 Mb/s pri zapisovaní. Navyše, DS216j bol vytváraný s jasným cieľom – ušetriť čo najviac energie, čo sa mu aj výborne darí. Minimálna spotreba iba 6,95 W v hibernovanom stave a 14,85 W pri najvyššom zaťažení – takto si môže domáci používateľ užiť spoľahlivé a výkonné NAS riešenie aj s prihliadnutím na ekológiu.

DS216j používa operačný systém DiskStation Manager (DSM), najvyspelejší a intuitívny operačný systém pre NAS zariadenia. Ponúka široké spektrum aplikácií, od zdieľania multimediálnych súborov, cez kancelárske nástroje, až po zálohovanie. DSM uspokojí všetky dôležité potreby používateľa, ktorý hľadá zábavu, ale aj synchronizáciu a zdieľanie. Synology získalo množstvo významných mediálnych ocenení, vrátane PC Mag Readers’ Choice a to štyri roky za sebou. Pre viac informácií prosím navštívte:

https://www.synology.com/products/DS216j

Dostupnosť:

Synology DS216j je od dnes dostupný globálne. Odporúčaná maloobchodná koncová cena pre slovenský trh je 174 Eur s DPH.