Samsung Galaxy S7 edge a S7 budú mať tento týždeň prví majitelia.

Najnovšie vlajkové lode spoločnosti Samsung sa začnú predávať 11. marca 2016. Na nových majiteľov čaká mimoriadna zákaznícka starostlivosť.

Nová generácia smartfónov Samsung Galaxy S7 edge a Galaxy S7 vyniká elegantným dizajnom, vysokým výkonom, pokročilými funkciami fotoaparátu, odolnosťou proti vode a slotom na karty. To je však len pár dôvodov z mnohých, prečo sa na tieto novinky tešiť. Majitelia Galaxy S7 edge a Galaxy S7 budú mať navyše zabezpečenú prémiovú zákaznícku starostlivosť cez špeciálnu infolinku.

Prémiová zákaznícka starostlivosť MojeS7.

Na nových majiteľov siedmej generácie smartfónov Samsung Galaxy čaká tiež mimoriadna zákaznícka starostlivosť v podobe exkluzívnych služieb. V prípade poruchy zariadenia si môžu zákazníci na špeciálnej infolinke s číslom 0800 665 377 (MojeS7 podľa písmen na telefónnom číselníku) dohodnúť jeho expresné vyzdvihnutie z miesta v rámci Slovenska, ktoré si určia, a rovnako deň a čas, kedy im to vyhovuje. Zároveň im bude poskytnutý náhradný smartfón Galaxy S7 edge alebo S7 počas celej opravy. Na špeciálnej infolinke 0800 665 377 ďalej zákazníci získajú všetky potrebné informácie ohľadne nastavenia, návodu či reklamácie zariadení.

Ak sa majiteľ Galaxy S7 edge alebo Galaxy S7 rozhodne navštíviť niektoré zo zákazníckych servisných centier Samsung osobne, prebehne oprava pokazeného zariadenia do jednej hodiny, ak to povaha poruchy umožní. Túto službu poskytuje Zákaznícke centrum Samsung v Bratislave (Galvaniho 17/C), Žiline (Pribinova 8725/54) a Košiciach (Hutnícka 22).

Ohromujú dizajnom aj funkciami.

Najnovšie prírastky do rodiny Galaxy, Samsung Galaxy S7 edge a Galaxy S7, sú vyrobené z 3D skla a kovu. Ich elegantné prevedenie je súčasne odolné proti vode a prachu (IP68), a vďaka ergonomickým krivkám sa príjemne držia v ruke. Quad HD Super AMOLED displej s veľkosťou 5,5 palca u Samsung Galaxy S7 edge a 5,1 palca v prípade Samsung Galaxy S7 a má najnovšie funkciu Always-On, vďaka ktorej používatelia nezmeškajú žiadny hovor alebo dôležité upozornenie.

Samsung Galaxy S7 edge a Galaxy S7 majú ako prvé smartfóny fotoaparát Dual Pixel s vyššou rýchlosťou uzávierky a presnejším automatickým zaostrovaním. Zachytávajú tak jasnejší a ostrejší obraz, a to aj za zhoršených svetelných podmienok. Novinkou je tiež režim Motion Panorama. Obe novinky podporujú funkciu rýchleho nabíjania cez kábel aj bezdrôtovo. Nechýba hybridný slot, do ktorého môže užívateľ vložiť zároveň SIM kartu aj microSD kartu, a tak získať ďalšie úložisko o veľkosti až 200 GB.

Výkonný procesor a väčšia kapacita batérie zaisťujú dlhší čas na hranie videohier, zatiaľ čo interný chladiaci systém zabraňuje prehrievaniu prístroja. Nový doplnok pre hráčov Game Launcher umožňuje upravovať spotrebu batérie a minimalizovať notifikácie. Okrem toho môžu používatelia svoje herné zážitky nahrávať a svoje obrazovky zdieľať s ostatnými hráčmi. Vďaka spárovaniu s Vulkan API si užívatelia Galaxy S7 edge a Galaxy S7 užijú aj graficky náročné hry bez toho, aby zbytočne vyťažovali batériu.

Samsung Galaxy S7 edge bude k dispozícii za 799 € s DPH (32 GB), Samsung Galaxy S7 za 699 € s DPH (32 GB). Predaj bude spustený 11. marca 2016.