Novinky Schüco na veľtrhu FENSTERBAU FRONTALE.

Všetko okolo okien, dverí a fasád na ploche s rozlohou okolo 100 000 m2, to je veľtrh FENSTERBAU FRONTALE. Tu máte možnosť vidieť produkty a inovácie vyvíjané s ohľadom na trvalú udržateľnosť, bezpečnosť, komfort aj dizajn. Novinky od spoločnosti Schüco nájdete v hale 7.

Stánok číslo 403 v hale 7 tento rok patrí plastovým a hliníkovým oknám, dverám a posuvným systémom nemeckej značky Schüco. Dcérska spoločnosť Schüco Polymer Technologies KG, založená k prvému januáru 2016, tu predstavuje futuristický plastový okenný a dverový systém, ktorý vyniká najmä jednoduchosťou, efektivitou a flexibilitou pri spracovaní.

V centre pozornosti zaujímavej expozície v tvare kocky je už spomínaný nový plastový systém s prezentáciou rôznych možností inštalácie aj benefitov pre užívateľov, najmä atraktívneho dizajnu, bezpečnosti, energetickej efektívnosti a komfortného používania.

Konštrukcia so základnou stavebnou hĺbkou 82 mm je technicky presvedčivá vďaka jednoduchosti, efektivite a flexibilite pri výrobe okien a dverí. Spracovateľov osloví tiež inovovaná tesniaca technológia a rozsiahly okruh pripojiteľných a prídavných profilov. Ďalším plusom premyslenej konštrukcie je nenáročnosť na skladovanie. Požiadavku na energetickú efektívnosť rieši vysoká úroveň tepelnej izolácie, ktorú možno na požiadanie zákazníka zabezpečiť aj v štandarde pasívneho domu.

Výsledný profil, kompatibilný s exkluzívnou technológiou metalických povrchov Schüco AutomotiveFinish, je dokonalým riešením pre energeticky efektívnu výstavbu s použitím plastových okien a dverí.

Okrem hlavnej časť prezentácie sú priestory stánku Schüco Polymer Technologies KG venované témam ako kovanie a ventilačná technika, povrchové úpravy a technológie strojov. Návštevníci môžu vidieť vysoko tepelne izolovaný profil Schüco Alu Inside Nordic, špeciálne vyvinutý najmä pre škandinávsky trh, ktorý ponúkne typický vzhľad severských drevených okien.

Viac informácií na www.schueco.sk.