Hľadanie veľkonočných vajíčok v hoteloch Falkensteiner.

Uprednostňujete veľkonočnú dovolenku pri slnkom zaliatom mori alebo tradičné zvyky a jarnú prírodu v Rakúsku či Južnom Tirolsku? Falkensteiner Hotels & Residences pre vás pripravili rozmanité veľkonočné balíčky, ktoré však majú jedno spoločné: ponúkajú príjemný odpočinok počas veľkonočnej šibačky.

Nezáleží na tom, či prídete na predĺžený víkend alebo počas školských prázdnin, či vo dvojici alebo s celou rodinou.

Hotel & Spa Jesolo: Potešenie pri Jadrane.

Vo Falkensteiner Hotel & Spa Jesolo sa budú prvé veľkonočné sviatky v päťhviezdičkovom hoteli oslavovať kulinársky. Okrem raňajok formou bufetu a večere s tromi chodmi v reštaurácii Flamingo si budú môcť hostia na veľkonočnú nedeľu vychutnať obed a takisto príjemný brunch, ktoré budú na veľkonočný pondelok doplnené o veľkonočné špeciality. Veľkonočné vajíčka nebudú skryté v izbe, zato však môžete 25. – 29. marca využiť v rámci Veľkonočného balíčka nielen Acquapura SPA na ploche 1 500 m² a prejsť sa po Jesole, ale takisto si môžete prvýkrát zahrať golf na neďalekom golfovom ihrisku alebo si urobiť výlet do Benátok. Od 325 € za izbu/noc.

Viac informácií na: www.jesolo.falkensteiner.com

Schlosshotel Velden: Kulinárska Veľká noc pri jazere.

Aj päťhviezdičkový hotel pri Wörthersee pozýva cez Veľkú noc tradične na veľkonočné menu. Riaditeľ kuchyne Christian Silmbroth so svojím tímom pripravujú na Veľký piatok štvorchodové menu na tému pôst a na veľkonočnú nedeľu podávajú veľkonočné menu takisto so štyrmi chodmi. Okrem veľkonočného košíčka naplneného tradične vajcami, chlebom, šunkou, chrenom a soľou, ktorý si môžete nechať požehnať na fare vo Veldene, čaká na hostí v izbe poukaz v hodnote 40 € do Acquapura SPA s rozlohou 3 600 m² a každý deň malé prekvapenie. Aby ste si veľkonočnú nedeľu naozaj dobre užili, podávajú sa neskoré raňajky do 13:30, vrátane veľkonočného kútika. Pre malých návštevníkov, ktorí u nás môžu prenocovať počas Veľkej noci bezplatne vrátane raňajok, ponúkame program pre deti. Od 445 € na osobu v dvojlôžkovej izbe za 3 noci. Viac informácií na: www.schlossvelden.falkensteiner.com

Hotel & Spa Iadera: Luxusná Veľká noc pri mori v Chorvátsku.

Na výbežku polostrova Punta Skala, v obklopení šumiaceho mora a blankytnej oblohy, môžete v hoteli Falkensteiner Hotel & Spa Iadera príjemne vypnúť a relaxovať aj počas Veľkej noci. Dalmátsky večer na Veľký piatok láka k poznávaniu chorvátskej kultúry s tradičnou hudbou „klapa” a pri veľkonočnom pikniku na pláži sa podávajú dalmátske lahôdky. Aj areál Acquapura SPA s rozlohou 6 000 m² láka živou diskotékou, Hamam večierkom a množstvom aktivít ako napríklad pilates alebo Ladies Talk o nových trendoch v líčení. Od 306 € na osobu v dvojlôžkovej izbe za 3 noci.

Tip: Kto si chce počas víkendu 18. – 21. marca rozšíriť svoje umenie jogy, má možnosť odštartovať jar opatrne a uvoľnene s Lisou Schopp. Od 370 € na osobu v dvojlôžkovej izbe za 3 noci.

Viac informácií na: www.iadera.falkensteiner.com

Hotel & Spa Bad Leonfelden: Veľkonočná vatra v Hornom Rakúsku.

Veľkonočné sviatky si môžete vychutnať v hoteli Falkensteiner Hotel & Spa Bad Leonfelden s ponukou rybích špecialít, veľkonočnou vatrou, jarným menu a službou Late Check Out na Veľkonočný pondelok (v závislosti od dostupnosti). Ak chcete držať svoju hmotnosť na uzde, štvorhviezdičkový hotel okrem wellness areálu Acquapura SPA s rozlohou 2 500 m² ponúka aj bohatý športový program s aktivitami, akými sú napríklad nordic walking, joga alebo turistika a množstvo ďalších aktivít. Od 229 € na osobu za 2 noci vrátane polpenzie a poukazu v hodnote 10 € do areálu Acquapura SPA.

Viac informácií na: www.badleonfelden.falkensteiner.com

Hotel & Spa Carinzia: Veľká noc na snehu v Korutánsku.

Nassfeld v Korutánsku dokáže s istotou zaručiť dobré snehové podmienky. A to dokonca aj na Veľkú noc. Optimálne podmienky na zjazdovke a jarné počasie zaručia radovánky na snehu, ktoré ideálne dopĺňajú veľkonočný program s tradičnou atmosférou hotela Falkensteiner Hotel & Spa Carinzia. Okrem tradičného veľkonočného bufetu a veľkonočného brunchu s typickými lahôdkami sa o veľkonočnú atmosféru postará aj žehnanie mäsa. Malí návštevníci objavia skryté veľkonočné košíčky a pri hľadaní zlatého vajíčka môžu vyhrať nádherné darčeky.

3 noci sú od 363 € na osobu vrátane polpenzie, deti do 10 rokov môžu prenocovať v izbe s dvoma dospelými zadarmo.

Viac informácií na: www.carinzia.falkensteiner.com

Family Hotel Diadora: Veľká noc pre celú rodinu v Chorvátsku.

Falkensteiner Family Hotel Diadora v rezorte Punta Skala je počas Veľkej noci tou správnou voľbou pre rodiny, ktoré majú rady zmenu. Kreatívne veľkonočné semináre pre deti v detskom svete Falky Land s rozmanitými tvorivými činnosťami, pečením veľkonočného chleba a hľadaním veľkonočných vajíčok v štvorhviezdičkovom hoteli zaručia radosť v detských očiach. Plná penzia Plus s veľkonočnými špecialitami a vlastná detská reštaurácia s detským bufetom ponúkajú kulinárske vrcholy výnimočnej kuchyne.

Užitočná aktivita pred príchodom leta: Kurz plávania pre dojčatá a deti v predškolskom veku pod vedením a s profesionálnou pomocou kvalifikovaných trénerov plávania klubu Acqua Educa Schwimmclub.

Od 168 € na osobu za 2 noci, deti do 12 rokov môžu prenocovať v izbe s dvoma dospelými zadarmo.

Viac informácií na: www.diadora.falkensteiner.com

Radostné očakávanie Veľkej noci v Južnom Tirolsku.

V údolí Antholzertal je veľkonočné obdobie obzvlášť uvoľnené. Falkensteiner Hotel & Spa Alpenresidenz Antholz je perfektným východiskovým bodom pre turistiku, nezáleží na tom, či na snežniciach alebo potulkami rozkvitajúcou prírodou. Na to sa najlepšie posilníte ľahkým veľkonočným obedom alebo slávnostnou veľkonočnou večerou v rámci ¾ luxusnej penzie štvorhviezdičkového hotela. Aj kúpeľný areál vás po pobyte na čerstvom vzduchu vyzýva k odpočinku. Bezplatná služba Late Check Out na veľkonočný pondelok (v závislosti od dostupnosti) vám umožní pohodlne odcestovať domov. Od 306 € na osobu za 3 noci.

Tipy pre športových fanúšikov: Taliansky národný biatlonový tím bude hosťom Falkensteiner Hotel & Spa Alpenresidenz Antholz od 21. až do 28. februára. 24. februára vo večerných hodinách sa bude konať exkluzívna hodina pre hotelových hostí spojená s autogramiádou a fotografovaním.

Viac informácií na: www.antholz.falkensteiner.com