Zmeňte svoju farbu a odhaľte svoje Ja.

Nájdite si ten správny odtieň a dosiahnite úžasnú farebnú žiarivosť a lesk. Pri výbere farby je však takisto dôležitá jemnosť farieb a ľahkosť jej použitia.

SYOSS prichádza s novou značkou Gloss Sensation. S väčšou živosťou a žiarivosťou farieb prináša GLOSS SENSATION profesionálny výsledok po dobu ôsmich týždňov. Bezamoniakový krém so zvýrazňovačom farby sľubuje brilantné farebné odtiene a zlepšenie kvality vlasov – pre svieži výzor ako od kaderníka.

GLOSS SENSATION prináša profesionálne riešenie pre farbenie vlasov priamo doma. Nová rada žiarivých farieb od SYOSS tak splní sny o lesklých vlasoch mnohým ženám.

Je úplne bez amoniaku. S dvojitým aktívnym zvýrazňovačom farby prináša vlasom až dvojnásobný lesk a ohromujúcu živosť. Micro farebné častice jemne pokrývajú povrch vlasov a poskytujú výsledky ako zo salónu. Ochranná vrstva lesku vo farbe zaručuje žiarivosť farby s fascinujúcimi odleskami po dobu ôsmich týždňov. 1

Vyberte si svoju farbu z 20 rôznych odtieňov.

Výsledky testov potvrdili, že SYOSS GLOSS SENSATION viditeľne zlepšuje kvalitu vlasov. Vďaka tahitským olejom Monoi je výskyt zničených vlasov až do 70 % nižší. Od kokosovej blond po čili čokoládový, od karamelovo hnedého po tmavú morello čerešňu a červenú sangriu. Viac informácii ako si správne vybrať farbu, módne tipy, ale aj rady expertov nájdete na stránke http://syossgloss.com/sk/