Inšpirované prírodou – potvrdené vedou.

Sunar predstavuje vylepšenú radu Sunar premium, ktorá vychádza z najnovších poznatkov vedy a je podložená výsledkami klinickej štúdie.

Obsahuje jedinečnú kombináciu látok inšpirovanú zložením materského mlieka. Napríklad mliečny tuk, ktorý je podľa odborníkov na výživu najmenších potrebný pre správny vývoj dieťaťa. Vylepšená receptúra je teraz tak blízko k zloženiu materského mlieka, ako nikdy predtým. Sunar premium navyše prichádza aj v jednoduchom znovu uzatvárateľnom balení.

„Klinická štúdia, ktorá bola zameraná na unikátnu zložku mliečneho tuku obsiahnutého v inovovanej mliečnej dojčenskej výžive potvrdzuje, že vývoj poznávacích funkcií (schopnosť učiť sa reč, spracovávať informácie ale i rozhodovať sa) je porovnateľná s dojčenými deťmi a je lepšia, ako u detí kŕmených štandardnou mliečnou výživou bez tejto unikátnej zložky. Navyše bola potvrdená výrazne nižšia frekvencia výskytu zápalu stredného ucha, infekčnej choroby dýchacích ciest a infekcie tráviaceho systému,“  hovorí prof. Olle Hernell zo švédskej univerzity v Umea.

Sunar premium je vhodnou voľbou pre mamičky, vďaka ktorej budú mať istotu, že dajú svojim deťom to najlepšie. Sunar premium, podľa vzoru materského mlieka, obsahuje okrem mliečneho tuku tiež vitamíny a minerálne látky, nukleotidy, galaktooligosacharidy, GOS /prebiotická vláknina/ a nízky obsah bielkovín. Obsahuje tiež významné poly-nenasýtené mastné kyseliny DHA a ARA, ktoré sú prirodzenou súčasťou materského mlieka a mali by byť, podľa odporúčaní odborníkov, v dostatočnom množstve prijímané stravou.

Vitamíny A, C a D sú významné pre správny vývoj imunitného systému. Vitamín C podporuje vstrebávanie železa, to prospieva k rozvoju poznávacích funkcií (koncentrácia, pamäť, rozvoj reči a schopnosť učiť sa). Sunar premium má zároveň, vďaka obsahu mliečneho tuku, lahodnú a prirodzene mliečnu chuť

Inovovaná receptúra Sunar premium.

Bola pripravená v spolupráci s odborníkmi z nezávislej vedeckej organizácii Hero Institute for Infant Nutrition. Jej cieľom je vyvíjať tie najlepšie produkty v oblasti dojčenskej a detskej výživy.  www.sunarpremium.sk  Na záver je potrebné pripomenúť, že materské mlieko je tou najlepšou voľbou vo výžive dojčiat. Odporúča sa výhradne dojčenie aspoň do ukončeného 6. mesiaca s následným zavádzaním komplementárnej výživy s tým, že by sa malo naďalej pokračovať v dojčení. V prípade, že dojčenie nie je možné, odporúča sa po konzultácii s pediatrom podávať dieťatku náhradnú mliečnu výživu. Mliečna výživa Sunar patrí medzi potraviny pre zvláštnu výživu. Pozn. Z legislatívnych dôvodov je akákoľvek komunikácia a reklama počiatočnej dojčenskej mliečnej výživy 0-6 mesiacov zakázaná.