Voľnosť pohybu definuje AKG Y50BT.

Každý z nás miluje pocit voľnosti, pri akejkoľvek činnosti. To platí aj v prípade počúvania hudby, ktorá hrá v živote nejedného z nás veľkú rolu.

Obzrime sa po našom okolí a uvidíme množstvo ľudí so slúchadlami, noImage - Y50BT Blue (Front View 01)+ veľa z nich pôsobí dojmom, že hudbou si iba skracujú nutný čas potrebný k dosiahnutiu svojho cieľa. Vybočte z radu a rozjasnite okolie s nasadenými slúchadlami AKG Y50BT, ktoré sú dostupné v troch farbách, ktoré dávajú jasne najavo, že ich majiteľ nie je šedým priemerom. Práve naopak. Ich majiteľ má štýl a najmä si vie vybrať kvalitnú reprodukciu, čo všetci rozpoznajú podľa veľkého, ale decentného loga AKG na ušniciach, na ktorých sa nachádzajú aj ovládacie prvky. Model Y5OBT je presne to, čo potrebuje aktívny človek.

Vďaka Bluetooth ho rýchlo spárujete s čím budete potrebovať a váš privátny koncert sa začne v priebehu niekoľkých sekúnd. Hudba k vám prúdi zo 40 mm meničov až po dobu 20 hodín, a v prípade, že ste ich zabudli nabiť, nič sa nedeje, keďže stačí pripojiť 1,2 metrový kábel a môžete znova objavovať svet hudby z intímnej blízkosti. Veľmi ľahko sa stane, že privriete oči a začnete sa nevedomky usmievať a hlavou sa hýbať do rytmu, čo napríklad v autobuse plnom ľudí môže spôsobiť Image - Y50BT Blue (Detail View 02)+zábavné chvíle, ale nie je život práve o tom? Užívajte si každý deň s elánom a s kvalitne reprodukovanou hudbou zo slúchadiel AKG Y50BT. A nenechajte sa pri tom rušiť ani v prípade, že ich máte prepojené s telefónom, ktorý zrazu zazvoní. Hovor rýchlo vybavte cez slúchadlá a znova im dajte priestor k tomu, na čo sú predurčené – majú vám dopriať radosť.

Zistite si viac informácií na www.akgaudio.sk. MOC je 159 €.