Koniec starostí s poškodenými vlasmi, prichádza vylepšený rad produktov Dove Nutritive Solutions.

Podľa medzinárodného prieskumu značky Dove až 88 % žien zastáva názor, že keď vyzerajú dobre, tiež sa tak cítia. Až 40 % respondentiek ale zároveň nie je spokojných s kvalitou svojich vlasov, ktoré často považujú za poškodené, a takmer tri štvrtiny opýtaných dokonca nemajú jasno v tom, akú starostlivosť pre svoje vlasy zvoliť.

Dove ponúka komplexné riešenie pre rôzne typy poškodených vlasov vďaka vylepšenému radu Dove Nutritive Solutions. Jeho štyri produktové línie prinášajú revolučnú technológiu Fibre Actives, ktorá zvnútra vlasy vyživuje a posilňuje.

Kondicionéry navyše obsahujú Microsheet Technology, ktorá vlasom dodáva neodolateľnú hebkosť, hladkosť a bráni strapateniu za mokra. Rad Dove Nutritive Solutions sa teraz na trhu predstavuje v úplne novom, elegantnom dizajne so sofistikovanými parfumáciami.

Portfólio produktov Dove Nutritive Solutions pre štyri typy poškodených vlasov:csasc

Tmavo modrý rad pre poškodené vlasy: Dove Nutritive Solutions Intensive Repair

Základný rad starostlivosti o poškodené vlasy s unikátnou technológiou Nutri Keratin Actives, ktorej zloženie vyživuje a ozdravuje poškodené vlasy. Tmavo modrá etiketa produktov Intensive Repair označuje šampón, kondicionér, intenzívne ošetrujúcu masku, špeciálnu dennú kúru pre hĺbkovú starostlivosť a bezoplachový vlasový sprej posilňujúci vlasové vlákno bez nežiaduceho zaťaženia.

Svetlo modrý rad pre mastné vlasy: Dove Nutritive Solutions Daily Moisture.

Svetlo modrá línia Daily Moisture (šampón a kondicionér) pre každodenné použitie na normálne až mastné vlasy obsahuje formulu Pro-Moisture Complex. Chráni pred negatívnymi vplyvmi spôsobujúcimi mastenie vlasov, hydratuje a posilňuje ich, dodáva im hebkosť a až 5x väčšiu hladkosť. Dostupná je tiež Dove Nutritive Solutions Daily Moisture 2v1 spájajúca benefity šampónu a kondicionéru.

Ružový rad pre farbené vlasy: Dove Nutritive Solutions Colour Care.

Šampón, kondicionér a ošetrujúca maska z radu Colour Care využívajú revolučnú technológiu Colour Revitaliser pre dokonalú starostlivosť o farbené vlasy. Umožňujú zachovať ich oslnivý odtieň počas doby až 10. týždňov. Etiketu všetkých produktov Colour Care zdobí ružová farba.