Zaznamenajte každý moment novými videokamerami Canon LEGRIA HF G40 a série LEGRIA HF R.

Canon rozširuje série videokamier LEGRIA HF G a LEGRIA HF R o štyri nové modely pre spotrebiteľov a nadšencov. Nový model LEGRIA HF G40, určený pre profesionálov aj študentov, je vybavený výkonným snímačom HD typu CMOS Pro 1/2.84 s vysokokvalitným zvukom, plným manuálnym ovládaním a rozhraním Wi-Fi – a to všetko v kompaktnom tele.

Sériu LEGRIA HF R rozširujú tri nové videokamery – LEGRIA HF R706, LEGRIA HF R76 a LEGRIA HF R78. Nové modely kombinujúce snímač Full HD CMOS a 57-násobný pokročilý zoom umožňujú každému používateľovi zachytiť vo vysokej kvalite a zdieľať výnimočné rodinné momenty od prvých detských krokov až po promócie.

Úplné kreatívne ovládanie pre nadšencov LEGRIA HF G40.

Model LEGRIA HF G40, ktorý ponúka špičkovú úroveň zobrazovania a pokročilé funkcie snímania, je vynikajúcou voľbou pre študentov žurnalistiky, ktorí chcú zvýšiť kvalitu svojich prác, alebo profesionálnych kameramanov hľadajúcich sekundárnu ručnú kameru. Snímač HD typu CMOS Pro 1/2.84 a procesor DIGIC DV4 umožňujú spoľahlivé snímanie jasných a ostrých videozáznamov aj v najnáročnejších svetelných podmienkach. Vďaka špičkovej optike, širokouhlému objektívu s 20-násobným zoomom a ohniskovou vzdialenoťou 26,8 – 576 mm predstavuje model LEGRIA HF G40 univerzálnu kameru vhodnú na širokú škálu použitia – od snímania svadieb až po tvorbu vysokoškolských projektov.

Kruhová clona s 8 lamelami poskytuje lepší „bokeh“ a výsledkom je nádherné rozostrenie pozadia v záberoch s malou hĺbkou ostrosti.

Maximálne kreatívne možnosti ovládania.

Model LEGRIA HF G40 ponúka flexibilné možnosti snímania v rozličných situáciách profesionálneho použitia. Videozáznam je možné vytvárať s výnimočným vysokým dátovým tokom AVCHD 1080p s variabilnou snímkovacou frekvenciou a vďaka dvom kartám SD možno súčasne zaznamenávať aj vo formátoch AVCHD a MP4. So spomaleným, zrýchleným alebo časozberným snímaním ľahko dosiahnete dramatické efekty. Dotykový displej umožňuje úplné manuálne ovládanie konfigurovateľných kruhových ovládačov, clony, expozičného času a expozície. Prepínateľný zoomovací a zaostrovací krúžok v prednej časti objektívu, ako aj ovládanie irisovej clony zaručujú najlepšie výsledky vo všetkých kreatívnych situáciách snímania.

Séria LEGRIA HF R kvalita, akú si spomienky zaslúžia.

Modely LEGRIA HF R706, LEGRIA HF R76 a LEGRIA HF R78 – vynikajúce na zaznamenávanie mimoriadnych rodinných udalostí v kvalite Full HD – umožnia všetkým členom rodiny nakrúcať zábavné a kreatívne videozáznamy. Kombinácia procesora Canon DIGIC DV4 a snímača CMOS Full HD zaručuje vysokú kvalitu spracovania obrazu, takže nové modely dokážu zaznamenať každý drobný detail. Optický stabilizátor obrazu s dynamickým režimom zabezpečuje stabilitu a ostrosť záznamu z ruky a automaticky redukuje viditeľné chvenie kamery aj pri chôdzi.

Vďaka funkcii automatického asistenta pri kompozícii so zoomom nestratíte prehľad o snímanej scéne. Videokamera rýchlo deteguje, či je objekt viditeľný v zábere – ak sa dostane mimo záberu, videokamera automaticky oddiali záber, zabezpečí jeho korekciu a opäť priblíži perfektne komponovanú scénu. Do záberu sa vmestí rozľahlá dovolenková scenéria, ale aj veľká svadobná skupina; súčasťou modelu LEGRIA HF R78 je širokouhlá predsádka, ktorú možno rýchlo nasadiť na videokameru, a tak skrátiť ohniskovú vzdialenosť na 26,9mm, čo rozšíri celkovú šírku záberu videokamery.

Kreativita na rodinné použitie.LEGRIA R SERIE F BK FSL LCD out

Množstvo jednoducho použiteľných kreatívnych režimov záznamu umožňuje všetkým členom rodiny zaznamenávať spoločné chvíle. Kinematografické filtre a možnosti skrášlenia dotykom umožňujú postprodukčnú úpravu záznamu animáciami, vstavanými šablónami či rôznymi farebnými filtrami, napr. sépiový alebo vzhľad starého filmu. Detský režim uľahčuje zaznamenávanie a dokumentovanie vzácnych rodinných momentov, automaticky ukladá videá do osobných albumov a umožňuje rodičom sledovať, ako rastie ich potomok.

Spojenie zachytených spomienok v rámci série LEGRIA.

Modely LEGRIA HF G40, LEGRIA HF R76 a LEGRIA HF R78 sú vybavené vstavaným rozhraním Wi-Fi, ktoré poskytuje slobodu diaľkového ovládania použitím inteligentných telefónov alebo tabletov, ako aj zdieľanie zaznamenaných chvíľ jediným dotykom tlačidla. Model LEGRIA HF R706 je kompatibilný s funkciou FlashAir a podporuje aj pripojenie Wi-Fi.

Základné charakteristiky modelu LEGRIA HF G40:

  • Kreatívne vyjadrenie s profesionálnou kvalitou videozáznamu
  • Excelentná univerzálnosť ručnej kamery
  • Vytvorené so zreteľom na pokročilé možnosti snímania a pripojenia
  • Užívateľské ovládanie s rýchlym prístupom k funkciám
  • Rýchle zachytenie všetkých situácií v kreatívnom videozázname

Základné charakteristiky série LEGRIA HF R:

  • Ľahké zaznamenávanie a zdieľanie vzácnych momentov
  • Výkonná technológia zaručujúca špičkovú kvalitu obrazu
  • Jednoduchá tvorba kreatívnych videozáznamov
  • Vynikajúci zvuk zodpovedajúci scéne