Robte skvelé selfie zábery a skupinové fotky aj v tme s Lenovo VIBE S1 Lite.

Na veľtrhu CES v Las Vegas spoločnosť Lenovo predstavila nový Lenovo VIBE S1 Lite – dokazujúci, že cenová dostupnosť, výkon a zábava môžu ísť ruka v ruke.

Nie každé fotenie prebieha pri jasnom osvetlení a perfektný selfie záber doplatí na tlmené svetlo. Tak sme Lenovo VIBE S1 Lite vybavili 8MP predným fotoaparátom s 5-dielnym objektívom pre nulové skreslenie záberu, obrazovým snímačom Sony a zabudovaným selfie bleskom, aby sme zvýšili objem zachyteného svetla. Chcete si urobiť skupinovú selfie fotku – ‘groupie’? Funkcia panorama selfie dostane do záberu všetkých a retušovací softvér sa postará o to, aby mohli byť všetci spokojní so zdieľaním na sociálnych médiách. A nezostali sme len pri selfie záberoch, pridali sme tiež 13MP PDAF zadný fotoaparát a duálny LED CCT zadný blesk, ktorý sa postará o jasnejšie farby záberov vždy, keď slnko zapadne.

Lenovo VIBE S1 Lite, pripravený na všetky druhy zábavy, je vybavený 5.0” širokouhlým Full HD displejom a užívatelia sú mobilní aj vďaka jeho výkonnej 2700mAh batérii, s ktorou môžu prehrávať filmy alebo hudobné videá celé hodiny. Navrhli sme ho tak, aby zvládal všetko streamovanie, sťahovanie a multitasking, ktorý užívatelia očakávajú a to vďaka 64-bit MTK 6753 osemjadrovému 1.3 GHz procesoru a možnosti LTE pripojenia. Zabudovaná pamäť s kapacitou 16GB, s možnosťou rozšírenia až do 32GB cez microSD kartu, znamená, že tento smartfón má dosť miesta na hudbu, filmy, hry aj fotky.

A to nie je všetko. Lenovo VIBE S1 Lite dobre vyzerá a je aj príjemný do ruky vďaka kovovému rámu a ergonomicky zaoblenej zadnej časti, čím je výrazne pohodlný a má elegantný vzhľad. Bude dostupný v matnej bielej a matnej modrej farbe.

Ceny a dostupnosť:

S cenou od 229 EUR bude Lenovo VIBE S1 Lite dostupný koncom marca 2016.