TOP účes bez námahy s Batiste.

Vlasy sú korunou krásy každej ženy. Top účes je tak vždy nevyhnutnosťou. No poznáte to. Stretnutia, termíny v práci, stres, „nestíhačky“.. Častokrát na umytie vlasov nie je čas a radšej volíte možnosť praktického vrkoča. Chcete mať stále perfektný a fresh účes a bez každodenného umývania vlasov? Máme pre vás riešenie. Suchý šampón Batiste.

Až 71% žien si neumýva vlasy každý deň. Každá žena má svoj vlastný týždenný režim na umývanie vlasov, ktorý je častokrát narušený špeciálnymi okolnosťami. Suché šampóny tento režim neovplyvňujú, ale umožňujú ženám zabezpečiť komfort umytých vlasov každý deň. Prieskumy hovoria, že viac ako 50% žien by používanie suchého šampónu zvážilo (11% určite zvážilo, 44% možno zvážilo).

Dokonalý styling za pár minút.

Batiste je značka špecializujúca sa výhradne na suché šampóny. Vďaka tomuto zameraniu sú produkty Batiste v najvyššej kvalite. Patria medzi lídrov na svetovom trhu. Suché šampóny Batiste fungujú na inovatívnej báze škrobu, ktorý redukuje prebytočný maz vo vlasoch, osviežuje vlasy a napomáha ľahšiemu stylingu. To všetko veľmi rýchlo, efektívne a bez použitia vody.

Pre koho sú suché šampóny Batiste určené?

  • pre všetky ženy a dievčatá, ktoré chcú okamžite osviežiť svoj účes kedykoľvek medzi klasickým umývaním,
  • pre všetky zaneprázdnené ženy, ktoré nemôžu tráviť dlhý čas v kúpeľni a napriek tomu sa chcú cítiť stále upravené.

Suché šampóny Batiste oživia spľasnuté vlasy bez života. Dodajú objem a textúru jemným vlasom a uľahčia celkový styling. Prevoňajú vlasy príjemnou vôňou a poradia si aj s neposlušnými rozlietanými prameňmi. Suché šampóny Batiste sú vhodné pre všetky typy vlasov.

Zoznámte sa s Batiste:

Batiste Original čistá a klasická vôňa, 200ml. Vôňa obsahuje kombináciu zeleného pomaranča, bergamotu, ľalie, ruže, levandule. Cítiť v ňom mošus a púdrovú vôňu.

Batiste Blush kvetinová sexi vôňa, 200ml. Esencia ženskosti! Blush je kvetinová a koketná vôňa, vďaka ktorej sa za vami každý otočí. Stačí naniesť iba trochu a ihneď pocítite, že sú vaše vlasy čisté, svieže a plné objemu. Vôňa obsahuje kombináciu pomaranča, frézie a zelených listov. Z kvetín v ňom cítiť tuberózu, pivonky, ľalie a korenie. Zavoniate v ňom ešte mošus, vetyvert, ambru a drevité tóny.

Batiste Oriental tajomná a zvodná vôňa, 200ml. Vôňa obsahuje kombináciu hrušky, melónu, kiwi a lesného ovocia. Tiež zimozel a ruže. Ani tu nechýba sladká aróma santalového dreva, mošusu.

Batiste original a Batiste Blush ponúka aj kabelkovú (cestovnú) verziu 50ml.

Ako sa Batiste používa?

  1. Pred použitím treba nádobkou zatriasť.
  2. Nastriekať vo vzdialenosti 30cm ku korienkom.
  3. Suchý šampón vmasírovať medzi vlasy a hrebeňom vyčesať.
  4. Výsledkom je svieži účes s prirodzeným objemom a fixáciou.