Rozlúčka so slobodou, na akú žiadna nevesta nezabudne!

Vaša kamarátka sa vydáva! Viete, čo by ju v predsvadobnom zhone potešilo najviac? Skúste ju trošku prekvapiť a pripravte pre ňu rozlúčku so slobodou, na ktorú len tak ľahko nezabudne. Urobte si z lúčenia netradičný cestovateľský zážitok a užite si posledné chvíle slobody budúcej nevesty spolu s ňou na výlete do zahraničia.

Prípravy na svadobný deň dajú poriadne zabrať. Šperkovanie šiat, výber kvetinovej výzdoby, overovanie miesta, detaily s cateringovou spoločnosťou a záverečné drobnosti sú pre budúcu nevestu popri každodennej práci náplňou jej voľného času. Relaxovanie a zábava neprichádzajú do úvahy. Pre svoju najlepšiu kamarátku by ste mali prichystať prekvapenie, na ktoré bude s úžasom spomínať aj po svadbe. Odporúčame únos za hranice (nielen všednej reality)! Ak si, navyše, vyberiete destináciu, ktorá ponúka výborné miesta na zábavu, kultúru, ale aj peknú prírodu, zaiste nastávajúcu nevestu potešíte.

Tipy, vďaka ktorým bude rozlúčková párty nezabudnuteľným zážitkom:

Vyberte sa do Dublinu súkromným lietadlom.

Súkromné lety nie sú síce najlacnejšou záležitosťou, no ak sa na zážitok pre nevestu zložíte viaceré, nezbankrotujete. Privátne lety majú hneď viaceré výhody:

  • rýchle vybavenie na letisku a osobné zoznámenie s posádkou lietadla
  • komfortné sedenie v polohovateľných kreslách, žiadna tlačenica v ekonomickej triede
  • uvítací pohár „bubliniek“, dokonalé jedlo a nápoje
  • až 400-kilogramový limit na batožinu (čo tak nákup objemných svadobných šiat?)
  • prvotriedne súkromie, vďaka ktorému si v oblakoch môžete pokojne aj zatancovať

Váhate nad destináciou? Pre tancujúcu partiu odporúčame Ibizu, keď si chcete aj trochu pokecať a objavovať, zamierte do Dublinu. Nesklame vás svojou whisky, ani pivom Guinness, o nákupných možnostiach nehovoriac. Rozhodne si nenechajte ujsť Dublin Castle, hrad pôvodne postavený v 13. storočí a prestavaný v 18. storočí do georgiánského štýlu. Ak vám bude málo kultúry, zastavte sa obzrieť si najstaršiu írsku univerzitu Trinity College a múzeum voskových figurín. A ak sa vám zasa zažiada zažiť aj írsku prírodu, jednoznačne navštívte Mohérske útesy.

Tip: Využite spoločnosť ABS Jets, ktorá lieta priamo z Bratislavy. Ale pristane kdekoľvek, kde je letisko. Navyše, na letisku vám stačí byť 15 minút pred vzlietnutím, takže sa nemusíte obávať, že by vám lietadlo ušlo, lebo ste si, napríklad, potrebovali ešte dolakovať nechty.

Do Benátok lôžkovým vlakom.

Prejsť sa po Námestí svätého Marka a plaviť sa gondolou po kanáloch Benátok nie je až taký vzdialený sen. Lôžkový vlak ponúka pohodlie nielen počas dňa, ale aj v noci. Výhodou cestovania vlakom je možnosť mať súkromie vo vlastnom kupé, pohostinnosť jedálenského vozňa sa na rozlúčke so slobodou tiež zíde. Divoká rozlúčková párty vo svete šarmantných Talianov, delikátneho gastronomického orgazmu a výnimočných vín je tou pravou idylou pre všetky vystresované nevesty. V spoločnosti najbližších kamarátok to bude balzam na dušu.

Tip: Priame vlakové spojenie z Viedne do Benátok spoločnosťou EN trvá 7,5 hodiny a lístok v druhej triede stojí 49 eur. Do Viedne sa dostanete pohodlne vlakom aj z Bratislavy.

Rozlúčka na cestách – kamkoľvek autom.

Ešte stále váhate? Ak chcete pripraviť dobrodružnú rozlúčku so slobodou doslova a do písmena, prenajmite si väčšie auto a  rozhodnite sa počas jazdy, aké miesta navštívite. Jednoducho sa vydajte tam, kam vás volant bude ťahať. Vezmite si mapu či GPS navigáciu a pripravte pre nevestu niekoľko miest, ktoré by sa jej mohli páčiť. Dajte jej na výber, nech sa sama rozhodne, kde sa chce lúčiť so slobodou a nezabudnite, už samotná cesta bude pre ňu zážitkom. Hory, mesto, lesy, jazerá, divoký ruch veľkomiest, zaujímavé dobroty, veľkolepé večierky, alebo výborný večer pri víne, samotné Slovensko ponúka nespočet možností na očarujúcu jazdu.

Tip: Vyspite sa na zámku v Smoleniciach a užite si rozlúčku ako princezné. A potom doprajte neveste špičkový wellness v Turčianskych Tepliciach s pravým 24-karátovým zlatom. Pleťová maska, masáž so zlatom, zlatý kúpeľ a zábal v balíčku s názvom Venušina zlatá kúra budú nevestu hýčkať 3,5 hodiny v cene 223 eur.