Relaxácia i dobitie energie – v atraktívnych vianočných balíčkoch Radox.

Urobte radosť svojim blízkym. Značka Radox predstavuje vianočné balíčky, vďaka ktorým ponúkne jedinečnú možnosť vyskúšať silu vôní inšpirovaných tými najlepším ingredienciami z prírody. Unikátne zostavený balíček obsahujúci kúpeľovú penu a sprchový gél v atraktívnom balení je skvelým darčekom pre športovcov, ale aj romatikov.

Vianočný balíček Radox – ideálna kombinácia produktov pre každého, kto chce mať náladu pod kontrolou. Na svoje si prídu milovníci hrejivých vôní, zmyselnej relaxácie, ale aj tí, ktorí zo sprchy či kúpeľa chcú čerpať energiu. Darčekové balenie nielenže krásne vyzerá, ale ukrýva v sebe voňavú penu do kúpeľa a sprchový gél v novom dizajnovom obale. Navyše súčasťou sady Feel Relaxed and Happy (Uvoľnene a šťastne) je aj aromatická sviečka, ktorej mihotavé svetlo podporí atmosféru relaxačného kúpeľa.

Čo iné by sme v čase zimných pľuští dopriali tým, na ktorých nám záleží, než aby sa cítili uvoľnenie a rozmaznane? Darujte s vianočnými balíčkami Radox svojim blízkym možnosť dopriať si náladu, ktorá vydrží po celý deň!

Feel Cared and Pampered (Rozmaznane)9115929 Radox Feel Pampered kazeta X15

Rozmaznávajte svojich blízkych už od rána sprchovým gélom s bohatým a pôžitkárskym bambuckým maslom a teplou vôňou zázvoru. Na konci dňa sa potom môžu ponoriť do kúpeľa, ktorý príjemne zahreje a povzbudí zmysly.

Feel Relaxed and Happy (Uvoľnenie a šťastne)

Ideálne pre milovníkov levandule, ktorých jej sladká vôňa obsiahnutá v sprchovom géli vnesie do sveta fantázie. Relaxáciu a uvoľnenie nájdu tiež v kúpeli s penou do kúpeľa. Atmosféru navyše podporí aj upokojujúce svetlo priloženej aromatickej sviečky.

Feel Active and Stress Free (Aktívne a bez stresu)

S novým sprchovým gélom s morskou soľou a citrónovou trávou sa bude každý športovec cítiť aktívny a dokonale koncentrovaný. Svieži eukalyptus s uvoľňujúcim rozmarínom v kúpeľovej pene po náročnom dni plnom stresu zase upokojí myseľ.9116751 Radox Feel Active kazeta X15

Feel Stimulated and Repaired (Znovuzrodenie)

Prebuďte telo i myseľ všetkých vám drahých mužov vôňou pikantného pomaranča a doprajte im vďaka blahodarným účinkom čajovníka príjemný pocit znovuzrodenia. Ak ich čaká náročný deň, vďaka vám ho môžu zakončiť v kúpeli plnom energie.

Viac informácií nájdete na www.mojradox.sk