Miele prichádza na trh s novým radom umývačiek Active.

Umývaním riadu strávia ženy priemerne štrnásť dní ročne. Kúpa umývačky riadu tak predstavuje úsporu času, zároveň šetrí miesto na kuchynskej ploche, kde sa viac nehromadí špinavý riad. Pri jej efektívnom využívaní je nezanedbateľnou výhodou aj úspora energií.

Všetky umývačky z radu Active sú vybavené trojmiestnym displejom a ponúkajú päť umývacích programov. Disponujú funkciou časovej predvoľby 24 hodín s indikáciou zostávajúceho času. Vďaka tomu je možné naplánovať spustenie umývacieho programu, a tým využiť napríklad lacnejší nočný prúd. Funkcia ComfortClose zjednodušuje otváranie a zatváranie dverí, ktoré zároveň zostanú stáť v akejkoľvek želanej pozícii.

Všetky umývačky Miele je možné pripojiť k teplej vode s teplotou až 60°C. Spotreba elektrickej energie sa zníži až o 40 % a čas potrebný na umytie skráti o 9 %. V závislosti od osobných preferencií si užívatelia môžu vybrať medzi kvalitným košom na príbory s ušľachtilým vzhľadom alebo patentovanou príborovou zásuvkou, v ktorej sú všetky diely príboru uložené samostatne, takže sa nepoškriabu. Manipulácia s priehradkou je jednoduchá – dá sa pohodlne a hygienicky vybrať.

Rovnako ako všetky umývačky riadu Miele, aj „Active“ modely zaručujú  prvotriedny výsledok umývania a sušenia. Sú testované na životnosť 20 rokov. Hodnotenie energetickej účinnosti je A+.

Nové modely sú k dispozícii ako voľne stojace, zabudovateľné či plne integrované. Odporúčaná cena: od 629 eur. Viac na: www.miele.sk.