Rakúska kozmetika NOVAROYAL prichádza s inovatívnym liftingom.

Rakúsky výrobca – spoločnosť Pharmawell – prináša na slovenský trh kompletný rad liftingových kozmetických produktov pod značkou NOVAROYAL. Krédom zakladateľky tejto spoločnosti, Helgy Laubender, je  ponúkať  luxusný kozmetický produkt za prijateľnú cenu, aby si ho mohla dovoliť každá žena. Tvárou prichádzajúcej kozmetickej značky NOVAROYAL  je na Slovensku herečka Zuzana Mauréry.

Za touto výnimočnou kozmetickou značkou stojí Helga Laubender, ktorá sa vývoju kozmetiky venuje viac ako 20 rokov. V rodnom Rakúsku dokázala vybudovať úspešnú značku, schopnú obstáť aj vo svetovej konkurencii.

Značka NOVAROYAL je známa prísnymi kontrolami bezpečnosti a kvality svojich produktov  a neustálou snahou o prelomové výsledky v integrácii inovatívnych (high-tech) látok a rastlinných extraktov. Výsledkom sú ocenenia na najvyššej odbornej úrovni a samozrejme spokojnosť a krása žien, ktoré túto kozmetiku denne používajú.

Výnimočnosť a ocenenia

Značka NOVAROYAL kladie vysoké nároky na inováciu a už viackrát uviedla na trh unikátne účinné látky vo svojich krémoch. Ich zloženie vychádza z poznania fyziológie pokožky v každom veku. Kozmetické prípravky charakterizuje výnimočne bohatý obsah vysokoúčinných látok a ich novátorské zakomponovanie. High-tech účinná látka   SYN-AKE®, pôsobiaca na redukciu najmä mimických vrások, získala švajčiarsku cenu za technológiu Swiss technology Award. Odborná štúdia laboratórií DSM potvrdila, že už po 28 dňoch používania krémov s touto účinnou látkou dvakrát denne sa u testovacích osôb vrásky redukovali o 52 percent.  (Dr. Marc Heidl, vedúci laboratórií DSM, www.dsm.com)

Ďalšou účinnou látkou je SYN-HYCAN®, ktorá získala na veľtrhu InCosmetics v Paríži európsku cenu za inovácie v kozmetike a prírodných produktoch. Spevňuje kontúry tváre a podporuje tvorbu vlastnej  kyseliny hyalurónovej a kolagénu. NOVAROYAL SUPREME LIFT & REPAIR DENNÝ A NOČNÝ KRÉM 2

Helga Laubender ako prvá na svete zakomponovala do krémov radu NOVAROYAL SUPREME účinnú látku Neodermyl®. Zlatý víťaz veľtrhu  inovatívnych účinných látok InCosmetics 2013 dokáže v pokožke reaktivovať kolagén a elastín a v krátkom čase redukovať aj výraznejšie vrásky. Krém proti vráskam ma tak rovnaké účinky ako kolagénová injekcia. Podľa vyhlásenia odbornej poroty InCosmetics: „Už po 15. aplikáciách krému, sú vrásky zredukované o 15 percent. To zodpovedá účinku na pleť jednej injekcie s kolagénom. Okrem redukcie vrások NOVAROYAL liftingový & reparačný krém viditeľne zlepšuje pevnosť a pružnosť pokožky tváre“. Vďaka unikátnemu zloženiu je už invazívna metóda v  boji proti vráskam  prekonaná.

Kozmetika NOVAROYAL je určená pre ženy, ktoré svoju dlhodobo udržateľnú krásu nevidia v použití injekcií na vyplnenie vrások, ale pre ktoré je riešením kvalitná  liftingová kozmetika. Značka NOVAROYAL ponúka na každodennú starostlivosť pre jednotlivé vekové kategórie vysoko účinné krémy v produktových radoch : PROFYLAXE (od 25r.), INTENSIV (od 35 r.), PHYTO (od 50r.) a SUPREME (od 60r.). Každý produktový rad obsahuje denný a nočný krém v jednom, sérum a očný krém.

Súčasťou komplexnej podpory starostlivosti o pleť sú aj špeciálne produktyNOVAROYAL SENSITIV,  EXCELLENCE GEL  na pigmentové škvrny, BB+ krémy, čistiaca voda a mlieko  s kyselinou hyalurónovou a vzácnymi olejmi. Pred aplikáciou prípravkov NOVAROYAL sa odporúča hĺbkové čistenie pleti a pórov  vibračnou kefkou na tvár.

Revolučný objav Starlift Starlift Galvanicky pristroj web2

Inovatívny prístup v celkovej komplexnej starostlivosti o pleť reprezentuje aj  „revolučný objav“  – domáci galvanický  liftingový prístroj STARLIFT®. Výskumy preukázali, že ošetrenie s galvanickým prúdom umožňuje dostať účinné látky anti-aging koncentrátu do hlbšej  vrstvy pokožky, kde sa môže ich účinok naplno rozvinúť. Liftingové sérum účinne vypĺňa vrásky, urýchľuje regeneráciu pokožky a zlepšuje štruktúru pleti. Svojimi výsledkami a cenou je prístroj STARLIFT® bezkonkurenčným produktom v tejto oblasti.

Helga Laubender tak posúva hranice starostlivosti o pleť z kozmetických salónov do pohodlia domova:

„Naším cieľom je prinášať na trh moderné a bezpečné výrobky s obsahom vysokokvalitných účinných látok a posúvať technológie, roky využívané v kozmetických salónoch, do domáceho prostredia tak, aby si ich mohla dovoliť každá žena.“

Do kompletnej produktovej škály liftingovej tvárovej kozmetiky patrí aj kozmetika radu  NOVAROYAL MEN, ktorá  sa zameriava na dennú starostlivosť a tvárový lifting pre pánov.

Okrem tvárovej liftingovej kozmetiky sa Pharmawell venuje aj vývoju a predaju inovatívnej telovej  kozmetiky pod značkou NOVASAN, kde zaznamenáva na rakúskom trhu výrazný úspech s domácim zábalovým ošetrením  BODY  WRAP SET a  ďalšími doplňujúcimi prípravkami pre boj s celulitídou.

Produkty značky NOVAROYAL je možné exkluzívne zakúpiť na www.novaroyal.sk/obchod

 

NOVAROYAL intenzívny liftingový denný a nočný krém je prvý krém na svete, ktorý obsahuje novú formulu v boji proti vráskam: kombináciu oligopeptínov, ktoré podporujú a stimulujú produkciu kolagénu, a hyalurónovej kyseliny v tele. Obsahuje účinnú látku SYN®AKE, ktorá pôsobí proti mimickým vráskam a dostala švajčiarsku cenu za technológiu. SYN®AKE zjemňuje vrásky, jemne uvoľňuje svaly a vyrovnáva pleť. Pri dlhodobejšom používaní vrásky z pleti postupne ustupujú. Tým sa NOVAROYAL podľa mňa stáva alternatívou k injekčnej aplikácii v boji proti vráskam.

Erhard Diwald, prezident Spolku rakúskych chemikov v kozmetickom priemysle.

Už viac ako dvadsať rokov je naším cieľom prinášať na trh moderné a bezpečné výrobky s obsahom vysokokvalitných účinných látok a posúvať technológie, roky využívané v kozmetických salónoch, do domáceho prostredia tak, aby si ich mohla dovoliť každá žena. Všetky naše produkty spĺňajú prísne dermatologické a ekologické kritériá a testujem ich aj sama na sebe. Nikdy by som nepriniesla na trh výrobok, ktorý by som si neoverila na vlastnom tele.“

Helga Laubender, Pharmawell, Wien.

Mám všetky chyby, ktoré má väčšina žien. Od vrások, cez fľaky až po celulitídu, a prišla som do veku, keď sa to šarmom už celkom eliminovať nedá. Nie som fanúšik invazívnych metód, ale z profesionálneho hľadiska sa jednoducho potrebujem na svoju tvár spoľahnúť. Rozhodla som sa ísť cestou bez invazívnych zásahov, s receptom na prirodzenú krásu. Viete, podľa mňa byť ženou je drina. „Ženou sa nerodíme, ženou sa stávame.“ Na každej z nás záleží, akou cestou sa rozhodne ísť. Niekto rieši veci radikálne, niekto nerieši vôbec nič. Každopádne som presvedčená, že úspech je vždy v súhre. Ani ten najdokonalejší krém vám život nevyhrá, ale NOVAROYAL je presne to, čo potrebujem.

Zuzana Mauréry, herečka.

PhytoDeluxe_GOLD_open_2