Objavte najnovšie trendy pre vašu kúpeľňu s Bauhausom.

V kúpeľni trávime veľa času, preto si zaslúži našu pozornosťKúpeľňa predstavuje v našich bytoch a domoch jednu z najfrekventovanejších miestností s najväčšou vyťaženosťou v ranných a večerných hodinách. Zefektívnite svoj čas vo svojej kúpeľni a tešte sa na úžitok, ktorý vám prináša. Čas na obmenu kachličiek, sanity, či príslušenstva? 

Špecialista pre dielňu, dom a záhradu, prináša jedinečné riešenia a nápady pre vaše komfortné bývanie. Objavte moderné riešenia pre svoj príbytok.Dizajnové riešenia  Výber kúpeľňového nábytku, umývadiel a batérií nie je vždy ľahký a neraz si vyžaduje rady skúsených a špecializovaných odborníkov. Veľkopredajňa BAUHAUS v rámci svojho širokého portfólia tovaru a služieb a špecializovaného oddelenia SVET KÚPEĽNÍ ponúka nielen množstvo kvalitných a produktových riešení pre každú kúpeľňu, ale i odborný personál. Pri správnom výbere tak následne nie je potrebné finančne náročné vyhotovenie komponentov na mieru. Matúš Bednár radí: „Široké spektrum výberu produktov v rozličných cenových reláciách s diferentným dizajnom a rozmermi umožňujú jedinečný výber nábytku pre všetkých zákazníkov. Sprievodné funkcie následne zabezpečujú nenahraditeľný komfort a relax bývania.“ Kúpeľňový svet plný najnovších trendov   

BAUHAUS radí: Efektívna výmena kúpeľňových obkladačiek krom za krokom:

  • Špecializované oddelenie SVET KÚPEĽNÍ ponúka nielen kompletné riešenia novej kúpeľne, ale otvára dvere súčasným trendom v oblasti vybavenia sanity, techniky a doplnkov. „Jedným z aktuálne najvyhľadávanejších a opakujúcich sa trendov je napríklad kúpa samostatne stojacich vaní, s ktorými zažijete radosť z kúpeľa vo voľnom priestore, ako i preferencia zabudovaných vaní. Ďalej sú to štvorkruhové, alebo päťuholníkové sprchovacie kúty s jednoduchou montážou a rozmanitosťou využívania,“ hovorí Matúš Bednár. „Medzi zákazníkmi sú rovnako stále vyhľadávané masážne a hydromasážne sprievodné funkcie a doplnky v prírodnom dizajne,“ dodáva.

Kúpeľňové komponenty nielen na mieru…

Ako však správne na výber sanity a obkladov? Odborník z veľkopredajne BAUHAUS, Matúš Bednár odporúča: „Obklady do kúpeľne si vyberajte podľa farby, alebo štruktúry. Pri farebnosti môžete staviť aj na akcenty a objaviť tak široký výber dekoračných obkladačiek. Samotná montáž, či výmena obkladačiek nie je náročná, vyžaduje si však spoľahlivé produkty v podobe lepidla, či spoľahlivého stmeľovača. Pri výbere netreba zabúdať na čistotu tvarov a detailov.“ Vďaka štýlovým obkladom dodáte kúpeľňovému priestoru neopakovateľnú energiu, ktorú oceníte nielen počas rannej hygieny.

Kúpeľňové komponenty, nábytok i sanita podliehajú, pre časté mechanické užívanie, postupnému opotrebovaniu a zhrdzaveniu. Pre dokonalý účinok a úžitok je ich preto po čase potrebné vymeniť. Neustále sa vyvíjajúce trendy vďaka svojej modernizácii nielen skrášľujú, ale zároveň i zefektívňujú naše bývanie a kúpeľňu. Široké spektrum farieb a zariadenia od podlahových krytín, cez obkladačky až po keramické vybavenie otvára dvere kreativite a komfortu nášho bývania. Atmosféru pohody a relaxu interiéru vdýchnu voľne stojace vane, či dizajnové sprchovacie kúty.

  • Pomocou uhlovej brúsky alebo vŕtačky s frézou odstráňte maltu okolo poškodenej obkladačky.
  • Opatrne rozbite obkladačku kúsok po kúsku pomocou kladiva a sekáča a odstráňte zvyšky malty. Potom naneste disperzné lepidlo na obkladačku pomocou ozubenej stierky na zadnú stranu obkladačky i na podklad a uložte obkladačku na lepidlo (následne upravte a pritlačte).
  • Po vytvrdnutí lepidla, ako záverečný krok, vyškárujte obkladačku dookola.