Farebný Halloween.

Vpusťte do svojho domova čaro jesene so všetkým čo k tomu patrí! V chladnejšom a sychravom počasí bude oživenie vášho príbytku to pravé. Vyhnete sa tak melanchólii či prílišnej nostalgii. A sviatok Halloweenu môže byť veselou inšpiráciou, napríklad spoločne s tipmi od F&F Home.

Sýte a hrejivé odlesky jantárovo žltej dokážu rozjasniť aj tie najpochmúrnejšie dni. Keď sa k nim pridá tekvicovo oranžová, či ohnivá červená, efekt bude zaručený. Obývačka, alebo spálňa sa vďaka tomu premení na útulné miesto, kde sa snúbi hravosť a sofistikovanosť v podobe originálnych kombinácií štruktúr a vzorov – kvetinové motívy, káro a strapce na hebkých vankúšoch a veľkých dekách.

V kuchyni a jedálni bude doplnkom tmavá zelená a sýta bordová. Taniere, misky a šálky v spomínaných farbách a s krásnym, hlbokým leskom dokonale vyniknú pri mäkkom svetle sviečok a umocnia atmosféru večera. Osvieženie v interiéri je vítané v každom ročnom období, tak prečo si na jeseň nedopriať niečo nové a originálne – aj keď iba menší doplnok. Viac nájdete na www.F-F.com, alebo priamo v predajniach F&F Home exkluzívne v obchodnej sieti TESCO.

Dostupné aktuálne v predajniach F&F Home exkluzívne v obchodnej sieti TESCO