ZION SPA LUXURY v Grand Hoteli Kempinski High Tatras získalo prestížne ocenenie World Spa Awards.

Najlepšie hotelové spa na Slovensku je vo Vysokých Tatrách. Výhľad na tatranskú prírodu, Štrbské pleso a tatranské štíty. Dokonalý oddych pri relaxačnom bazéne, vo vírivke alebo saune.

Procedúry a masáže regenerujúce aj vďaka olejom a kozmetike vytvorenej z bylín a plodov tatranskej prírody. Toto všetko zabezpečilo tatranskému ZION SPA LUXURY v Grand Hoteli Kempinski víťazstvo v kategórii Slovakia’s Best Hotel Spa 2015 v rámci ocenenia World Spa Awards.

„Vieme, že hoteloví hostia považujú v súčasnosti relax v hotelovom spa za neodmysliteľnú súčasť ich pobytu a preto sa im snažíme vytvárať také podmienky, aby od nás odchádzali maximálne oddýchnutí, zregenerovaní a načerpali tu novú energiu potrebnú na fungovanie počas pracovných dní,“ povedala generálna riaditeľka ZION SPA Anna Jarinová. Dodala, že ju veľmi teší, že spa v Grand Hoteli Kempinski vidia ako to najlepšie na Slovensku odborníci z oblasti spa, ale tiež široká verejnosť.

ZION SPA LUXURY ponúka okrem relaxačného bazénu s hydromasážnymi tryskami aj vírivku, rôzne typy sáun, soľný kúpeľ, ale tiež ľadovú fontánu a prívalovú ľadovú sprchu. Tí, ktorí si chcú počas pobytu zlepšiť fyzickú kondíciu, môžu využiť aj fitcentrum vybavené viac ako päťdesiatimi posilňovacími zariadeniami. Výnimočnou ponukou pre hostí je aj VIP Spa apartmán, kde si môžu hostia vychutnať oddych vo vírivke, saune alebo pri procedúrach v privátnej wellness miestnosti.

Ocenenie The World Spa Awards je program hodnotenia pre tých, ktorí sa snažia dvíhať štandardy v oblasti spa a oceňuje tých najlepších v danom regióne. Vzniklo pod záštitou World Travel Awards, ktoré v súčasnosti oslavuje už 22.výročie svojho vzniku a ocenenia udeľuje aj v kategóriách World Ski Awards a World Golf Awards. Segment spa vo svete zaznamenáva za posledné roky obrovský nárast a tržby celosvetovo dosiahli vlani takmer 500 miliárd USD. Práve preto zástupcovia tohto odvetvia začali vyžadovať hodnotiaci program, ktorý by bol fér, transparentný a celosvetovo uznaný. Slávnostné odovzdávanie ocenení sa konalo 14. septembra vo vietnamskom InterContinental Danang Sun Peninsula Resort.

ZION SPA v súčasnosti prevádzkuje na Slovensku tri hotelové spa. ZION SPA PREMIUM v bratislavskom hoteli Crowne Plaza a dvoje spa vyššej kategórie – ZION SPA LUXURY v bratislavskom Grand Hoteli River Park a tiež v tatranskom Grand Hoteli Kempinski.