Ochutnajte Skittles Darkside a objavte odvrátenú stranu dúhy.

Značka cukríkov s ovocnou príchuťou Skittles pripravila prekvapenie pre fanúšikov strašidelného sviatku pripadajúceho na 31. októbra, ktorého symbolom je vyrezávaná tekvica. Všetkých milovníkov Halloweenu iste poteší nová limitovaná edícia Skittles Darkside v temných farbách i príchutiach. Či už Halloween slávite alebo nie, nenechajte si ujsť odvrátenú stranu dúhy.

Čakajú na vás špeciálne variácie ako granátové jablko, pomaranč, lesné ovocie či limetka a jahoda, a práve to sú chute tohtoročného Halloweenu v štýle Skittles Darkside.

Limitovaná edícia Skittles Darkside bude aj vďaka upravenému sloganu „vystraš dúhu, ochutnaj dúhu“ perfektným doplnkom v priebehu Halloweenskej noci. Užívať si ju ale môžete počas celej jesene a zimy. Sviatočná novinka je síce tak trochu temná, ale stále zábavná a plná lahodných cukríkov Skittles so špeciálnymi ovocnými príchuťami.

Päť skvelých chutí sa oblieklo do halloweenského kostýmu, a tak si teraz môžete v balení Skittles Darkside vychutnať výnimočnú a originálnu kombináciu hriešnych granátových jabĺk, krvavého pomaranča, ovocia z temného lesa, polnočné limetky a nebezpečne rozkošné jahody.

Limitovanú edíciu Skittles Darkside dostanete v 38 gramovom balení v bežnej obchodnej sieti za odporúčanú cenu 0,49 €. V miestach predaja na ňu budú pútať špeciálne materiály.