HP predstavuje nové tlačiarne a počítače pre malé a stredné firmy.

Nové stolové počítače, notebooky a All-in-One počítače série Pro spolu s novými tlačiarňami a multifunkčnými tlačiarňami. Sú vhodné pre podniky všetkých veľkostí, oslovia však predovšetkým malé a stredné firmy.

Nedávny prieskum spoločnosti HP, ktorého sa zúčastnilo 750 IT riaditeľov a vedúcich pracovníkov firiem, poukázal na hlavné technologické problémy, ktorým malé a stredné firmy čelia: hľadanie nových spôsobov zvýšenia produktivity, vyriešenie bezpečnostných hrozieb a optimalizácia výdavkov na IT. Nové tlačiarne a počítače série HP Pro 400 sú navrhnuté tak, aby reagovali práve na tieto potreby.

„Podľa našich zákazníkov k najväčším výzvam, ktoré ovplyvňujú zabezpečenie a produktivitu ich firmy, patria obmedzené rozpočty na IT,” povedal Enrique Lores, výkonný riaditeľ spoločnosti HP pre oblasť Európy, Blízkeho východu a Afriky. „HP ponúka zákazníkom podporu a prístup k profesionálnym riešeniam, ako sú počítače série HP Pro a tlačiarne. Poskytnú firmám funkcie, ktoré potrebujú, za cenu, ktorú si môžu dovoliť.“

Nové elegantné modely ponúkajú výkon aj zabezpečenie.

Ako každý podnik, aj malé a stredné firmy čelia rýchlo sa rozvíjajúcemu prostrediu, v ktorom technológie slúžia ako konkurenčná výhoda. Postupne sa stiera hranica medzi pracovným a súkromným životom, firmy sú nútené prilákať a udržať si pribúdajúcich zamestnancov z internetovej generácie a umožniť im mobilnejší štýl práce. Malé a stredné firmy potrebujú technológiu navrhnutú pre moderné podniky, ktorá ľahko prepojí zariadenia a zaistí spoluprácu medzi zamestnancami – to všetko bez káblov či špeciálneho vybavenia.

Séria stolových počítačov, notebookov a All-in-One počítačov HP Pro ponúka malým a stredným firmám cenovo dostupnú technológiu v novom dizajne inšpirovanom spotrebiteľskými produktmi, ktoré si mladá generácia vyžaduje. Tieto zariadenia prešli procesom HP Total Test, ktorý zahŕňa viac než 120 000 hodín testovania, aby sa zaistilo, že modely obstoja v záťaži pracovného aj domáceho používania.

Počítače série HP Pro obsahujú vstavané bezpečnostné funkcie svetovej úrovne s možnosťou správy, ktoré zaistia malým a stredným podnikom pocit pokoja pri ochrane kritických firemných dát a zariadení. HP BIOSphere poskytuje ochranu firmwaru zariadenia na úrovni BIOSu počas štartu systému a aktualizácií BIOSu. HP Client Securityposkytuje viacfaktorové overenie a šifrovanie pevného disku pre zachovanie bezpečnosti citlivých dát. Všetky zariadenia sú k dispozícii spolu s Windows 10, ktorý okrem najnovších technológií ponúka aj ďalšiu bezpečnostnú vrstvu.