Samsung uvádza nový rad bezdrôtových slúchadiel Level On Wireless Pro a užívateľom prináša skvelý zvukový zážitok.

Samsung, popredný výrobca špičkových audio produktov, predstavil nový rad bezdrôtových slúchadiel Level On Wireless Pro. Novinka prináša hudobným fanúšikom dokonalý zážitok z počúvania v spojení so špičkovým dizajnom. Slúchadlá výborne sedia na ušiach a poskytujú intuitívne funkcie pre každodenné používanie.

  • UHQ Audio: Slúchadlá Level On Wireless Pro reprodukujú Ultra High Quality Audio (UHQA), teda bohatý zvuk vo vysokom rozlíšení. UHQA prenos je možný za použitia kábla aj bez neho. Kvalita zvuku je vyššia ako kvalita zvuku reprodukovaného z CD a je takmer porovnateľná so živým počúvaním. Slúchadlá sú vybavené prémiovou dvojitou membránou, ktorá pomáha reprodukovať vyváženejší zvuk.
  • Prestížny dizajn: vďaka mäkkej a pohodlnej polyuretánovej výplni sa výborne nosia a sú dostupné v zlatom a čiernom variante.
  • Smart Touch: je možné ich ovládať pomocou tlačidiel One Touch Connection, ktoré umožňujú poslucháčom meniť hlasitosť či skladby priamo zo slúchadiel.
  • Active Noise Cancelling: Funkcia Active Noise Cancelling je navrhnutá pre ničím nerušené počúvanie. Využíva pri tom celkom 4 externé a interné mikrofóny, ktoré detegujú a rušia okolitý hluk.
  • Talk-In Mode: Talk-In Mode umožňuje poslucháčom okrem hudby vnímať aj okolité zvuky, čo je veľmi dôležité z hľadiska bezpečnosti v prípade, že sa poslucháč pohybuje po ulici, alebo beží prírodou.