Check in, chill out.

Slnko aj Voda pre celú rodinu! Ak povieme, že Aquaworld je pláž ,kúpele, spa a wellness v jednom, ešte sme neprezradili všetko o najväčšej krytej vodnej ríši.

Aquaworld Resort Budapest Hotel a Vodná ríša s jedinečnou ponukou, na obrovskej ploche a niekoľkých poschodiach tu čaká na vás množstvo programov a zážitkou. Komplex sa rozprestiera na 86 tisíc štvorcových mertoch, ponúka ubytovanie v štvorhviezdičkovom hoteli s exkluzívnymi izbami, s rodinnými a viacgenerečnými apartmánmi. A keďže komplex sveta zážitkov je krytý, poskytuje služby aj v špičkovom wellness a fitnescentre. Súčasťou vodného sveta je tiež zábavný a ľanový park. Dokonalý výber oddychu pre celú rodinu .

Zábava, dobrodružstvo, pláž na plný prúd

Mladšiu vekovú kategóriu, namiesto odpočinku láka viac dobrodružstvo a zábava. Pod obrovskou kupolou nájdete ruiny chrámu Ankor, obrovskú vodnú plochu, rozprestierajúcu sa na niekoľkých tisíckach štvorcových metrov s množstvom bazénov. Medzi oblúbené, adrenalínové atrakcie patrí, tobogán plný zákrut. Je ich jedenásť, z nich najnapínavejšie sú ufo a kamikadze a najzábevnejší je tobogán v tvare cibule.Odvážnejší môžu skákať zo skokanského mostíka, surfovať a tiež sa potápať. Na voľnom priestranstve na milovníkov slnka, pláže a vody čaká novootvorený zábavný park Bongo Wonderland.

Podrobnejšie informácie nájdete na: www.aquaworldresort.hu/cz