Rozveseľte v lete svoj ​​šatník farbami a spoľahnite sa na Dove Invisible Dry.

Farby sú všade okolo nás, môžu ovplyvniť atmosféru aj našu náladu. Rovnako tak môžeme aj my vďaka vhodne zvoleným farbám oblečenia zapôsobiť na svoje okolie. Pre všetkých, ktorí sa neboja farebných kombinácií svojich outfitov, je vynikajúcim spoločníkom antiperspirant Dove Invisible Dry.

Ako jediný antiperspirant otestovaný na sto farbách, Dove Invisible Dry totiž zaručuje, že nezanechá nežiadúce biele stopy na akomkoľvek farebnom oblečení. Navyše poskytne aj 48-hodinovú ochranu pred potením a zápachom .

Odborníci na módu sa zhodujú, že farebné odevy by v šatníkoch nemali chýbať. Môžu nielen vyjadriť našu náladu či pocity, ale aj ovplyvniť to, ako nás vníma okolie. Aj keď sa najčastejšie obliekame do elegantnej čiernej, nemali by sme sa báť rozžiariť svoje outfity farebnými kombináciami a s prichádzajúcim letom nastáva pre túto zmenu ideálna príležitosť .

Tento rok je v kurze obzvlášť červená a ružová. Napríklad energiou nabitá červená pomáha zaujať pozornosť opačného pohlavia .

Žltá zase rozžiari nielen jeho majiteľa, ale spoľahlivo pozdvihne náladu aj všetkým v jeho okolí. Zelená potom navodí pokojnú atmosféru, pretože z nej vyžaruje vyrovnanosť .

Rad dámskych antiperspirantov Dove Invisible Dry je ideálnym spoločníkom pre ženy vyhľadávajúce pri odevoch nielen čiernu klasiku, ale aj všetky pestré farby.

Antiperspirant v spreji Dove Invisible Dry bol testovaný na sto farbách, a vďaka svojmu zloženiu tak nezanechá biele stopy na akokoľvek farebnom oblečení. Ženy sa preto nemusia báť siahnuť po veselých odtieňoch a môžu si svoje žiarivé outfity užiť bez akýchkoľvek starostí .

Spotrebiteľky isto ocenia aj sviežu, absolútne univerzálnu, nevtieravú vôňu Dove Invisible Dry, ktorej dominujú púdrové tóny, zároveň sa starajú o jemnú pokožku podpazušia, a to vďaka ¼ hydratačného krému, ktoré antiperspiranty obsahujú. Celý rad navyše zaručuje spoľahlivú 48-hodinovú ochranu pred potením a zápachom .

Antiperspiranty sú v bežnej obchodnej sieti k dostaniu v podobe spreja tuhého, alebo guľôčkového antiperspirantu.