Čas dovoleniek.

Je tu čas dovoleniek spojených s vyššou športovou aktivitou, vaše športové oblečenie bude aj v týchto dňoch stále ako nové.

Je známe, že šport prospieva celkovej telesnej kondícii, vitalite a priaznivo vplýva aj na ľudskú psychiku. Či už športujete aktívne alebo len rekreačne, nezaobídete sa bez potrebnej výbavy. Aktívni športovci si potrpia na kvalitné materiály a tkaniny. Aby funkčné oblečenie plnilo svoj účel čo najdlhšie, je potrebné venovať mu zvýšenú starostlivosť.

Beh a cyklistika patria medzi obľúbené letné aktivity. Kvalitlkjhgné športové oblečenie a pravidelná starostlivosť oň môžu prispieť k celkovej pohode. Špeciálny prací prostriedok Miele Šport má antistatický účinok, udržuje tvarovú stálosť funkčného oblečenia a neutralizuje nepríjemné zápachy, takže sa ani počas teplejších dní nemusíte cítiť nepríjemne.

Ak dovolenka pri mori nie je nič pre vás, pravdepodobne si v lete zvolíte radšej prírodu a turistiku. Je však potrebné dobre sa pripraviť. I keď je špeciálne oblečenie impregnované, svoju funkciu postupne stráca. Vďaka impregnačnému prostriedku Miele sa vám podarí zachovať priedušnosť, a zároveň odpudivosť voči vetru či nečistotám. Dôležitý je aj postup.

Po procese impregnácie usušte bielizeň v sušičke alebo ju vyžehlite, aby došlo k fixácii impregnačného prostriedku. Výrazne sa tak predlžuje jeho účinnosť.

Prací prostriedok Outdoor zasa zabezpečí citlivú funkciu membrán.

www.miele.sk