Bažant Pohoda so spoločnosťou Huawei vám prináša pohodovú športovú zónu.

Spoločnosť Huawei, ako popredný svetový dodávateľ riešení v oblasti informačných a komunikačných technológií (ICT) nesmie chýbať na európskom poprednom hudobnom festivale, ktorý je zároveň pýchou Slovenska, na Bažant Pohode. 

Všetkým pohodovým návštevníkom prináša Huawei okrem možnosti vyskúšať si aktuálnu vlajkovú loď Huawei P8 aj pohodovú športovú zónu (Sport Zone), kde si budú môcť všetci zahrať celosvetovo najobľúbenejší šport, a to hneď v troch verziách. Stolný futbal, nafukovací futbal a čoraz populárnejšia a najzábavnejšia verzia – Bubble ball.

Súťažte o Huawei P8 priamo na Bažant Pohode – stánok spoločnosti Huawei je otvorený pre všetkých počas trvania festivalu Bažant.

Pohoda od 9.7. do 11.7.2015. Všetci návštevníci si môžu prísť zašportovať do Sport Zone Huawei, prípadne si len tak oddýchnúť, alebo si vyskúšať produkty značky Huawei vrátane najhorúcejšej novinky, Huawei P8.

Počas celej Bažant Pohody bude prebiehaťlákavá súťaž s jednoduchými pravidlami – stačí odfotiť svojim mobilom večernú alebo nočnú Bažant Pohodu, nahrať fotku na www.P8NocnySvet.sk a zapojiť sa tak do súťaže o finančnú výhru! Navyše, všetci súťažiaci priamo na Bažant Pohode hrajú o Huawei P8 a 30 selfie držiakov.

Návšteníci Bažant Pohody si môžu vyskúšať vlajkovú loď Huawei P8,

ktorý disponuje revolučným fotoaparátom, môžete aj vy na Bažant Pohode prebudiť v sebe nekonečnú kreativitu. S rozlíšením 13 Mpx a štvorfarebným RGBW senzorom s optickou stabilizáciou obrazu a ISP vie vykúzliť veľmi ostré snímky a videá aj pri zníženej viditeľnosti.

Rad špeciálnych funkcií je v rámci inteligentných telefónov úplne ojedinelý, či už sa jedná o možnosť nastavenia dlhej uzávierky, alebo o tzv. „maľovanie svetlom“, kedy používatelia môžu pomocou rôznych svetelných zdrojov popustiť uzdu svojej fantázii a vytvárať neobyčajné fotografie – a kedy bude lepšia príležitosť popustiť uzdu fantázii ako na najväčšom slovenskom hudobnom festivale. Predná 8 Mpx kamera zvláda dokonalé selfies snímky.

Pre viac informácií na consumer.huawei.com/sk/