Aj keď ste v pohybe, zostaňte po celý deň svieži vďaka antiperspirantom Rexona s vylepšenou technológiou MotionsenseTM a inovovaným dizajnom.

Antiperspiranty Rexona poskytujú 48-hodinovú ochranu proti poteniu. Obsahujú unikátnu patentovanú technológiu MotionsenseTM, fungujúcu na princípe postupného uvoľňovania vonnej látky a zaistení pocitu sviežosti po dlhé hodiny.

Táto technológia je teraz navyše vylepšená a príjemná parfumácia antiperspirantu vydrží ešte dlhšie. Novinkou je tiež fakt, že technológia MotionsenseTM je teraz obsiahnutá vo všetkých typoch aplikátorov – v sprejoch, v tuhých i guľôčkových antiperspirantoch. Čím viac je človek v pohybe, tým je antiperspirant účinnejší. To z neho robí toho najlepšieho pomocníka pre aktívnu ženu, ktorú udrží sviežu pri náročnom pracovnom programe, športe i v horúcom letnom počasí. Zároveň antiperspiranty Rexona prešli dizajnovou premenou a na pultoch obchodov ich môžete dostať v nových atraktívnych obaloch.

Všetky antiperspiranty Rexona disponujú unikátnou technológiou MotionsenseTM založenou na prítomnosti mikrokapsúl, ktoré obsahujú vôňu a vďaka treniu pri pohybe postupne praskajú. To spôsobuje pozvoľné uvoľňovanie parfumácie podľa fyzickej aktivity. Platí tu úmera, že čím viac sa človek pohybuje, tým intenzívnejšie antiperspirant vonia. Táto technológia je navyše teraz vylepšená a pocit sviežosti vydrží ešte dlhšie.

Antiperspiranty Rexona sú preto tou najlepšou voľbou pre aktívne ženy, ktoré sa na ne môžu spoľahnúť vo všetkých situáciách a užívať si pocit sviežosti po celý deň. Zároveň celé portfólio produktov Rexona prešlo dizajnovou zmenou a nový elegantný vzhľad majú nielen spreje, ale aj tuhé a guľôčkové varianty antiperspirantov. Moderné obaly upútajú pozornosť na prvý pohľad a stanú sa ozdobou každej kozmetickej poličky.

Vyberať možno z 11 variantov v spreji (150 ml), 8 tuhých antiperspirantov (40 ml) a 6 guľôčkových (50 ml). Široké portfólio vôní uspokojí aj tie najnáročnejšie zákazníčky. Antiperspiranty Rexona chránia proti poteniu po 48 hodín. Vďaka patentovanej technológii MotionsenseTM uvoľňujú vôňu postupne a poskytujú tak pocit sviežosti po celý deň.