Zásuvková chladnička Hotpoint skrytý tromf vašej kuchyne.

Nudí vás klasické poňatie kuchyne a túžite po niečom špeciálnom? Značka Hotpoint ponúka riešenie pre zmenu konceptu chladenia vo vašej kuchyni. Vstavaná zásuvková chladnička BDR 190 AAI / HA totiž využíva na skladovanie potravín dve široké zásuvky umiestnené pod pracovnou doskou kuchyne. Vďaka tomu plne využijete úložný priestor a zároveň máte potraviny ihneď po ruke.

Vstavaná chladnička šírky 90 cm disponuje dvoma praktickými objemnými zásuvkami umiestnenými pod pracovnou doskou. Plne výsuvné a vyberateľné zásuvky uľahčujú prístup k uloženým potravinám a to aj k tým v zadnej časti chladničky. Vnútorné rozloženie chladničky je flexibilné a vďaka špeciálnym priehradkám a boxom je možné priestor zorganizovať podľa individuálnych predstáv. Spodná zásuvka, ktorej teplota sa pohybuje v rozmedzí od 2 do 4 °C, je ideálna pre syry, mäso a ryby, zatiaľ čo horná zásuvka s 5 až 7 °C je vhodná pre uloženie zeleniny, ovocia, jogurtov, vajec, masla alebo vína.

K príslušenstvu patrí zásobník na vajcia, dóza na maslo, dve nerezové nádoby s priehľadným plastovým vekom, box na mäso, dve zásuvky na zeleninu a ovocie, držiak fliaš a variabilne rozložiteľný držiak na tri fľaše vína umiestnený v strope hornej zásuvky. Zásuvková chladnička tak ponúka praktické skladovanie potravín v čistom objeme 150 litrov a s minimálnou spotrebou v energetickej triede A+.

Rozmery sú 83,5 x 90 x 54,7 cm (V x Š x H). Chladnička je dodávaná ako plne vstavaná, teda s nutnosťou montáže kuchynských čelných dvierok, prípadne s možnosťou dokúpenia originálnych nerezových dvierok. Odporúčaná maloobchodná cena je 999 EUR, priemerná predajná cena je 799 EUR.