Malé Krasňany – príbeh vášho pohodlia.

Každému výberu by mal predchádzať podrobný prieskum. Pre výber nehnuteľnosti pre svoju rodinu to platí dvojnásobne.  V súčasnej dobe totiž vzniká v Bratislave viacero bytových projektov. Priamo na rozhraní Nového Mesta a Rače vzniká rezidenčný projekt Malé Krasňany, ktorý svojim prevedením hravo konkuruje prémiovým projektom v Starom či Novom meste.

Budúci obyvatelia sa tak môžu tešiť na blízkosť prírody a neopakovateľnú atmosféru spojenú s prechádzkami pri západe slnka. Ideálna poloha projektu spočíva v bezprostrednom kontakte s prírodou a blízkosti kompletnej občianskej vybavenosti. Z Malých Krasnian je dobrá dostupnosť do centra mesta autom aj MHD. Športu chtiví nadšenci určite ocenia novovybudovanú cyklotrasu, ktorá uľahčí prístup na známu cyklocestu JURAVA a do lesov Malých Karpát. Developer myslí aj na infraštruktúru a vybuduje novú svetelnú križovatku a príjazdovú cestu s chodníkom a verejným osvetlením, ktorá bude smerovať k projektu. Veľkou devízou projektu je kvalitný bytový štandard.

Príjemné prostredie však nájdete aj priamo v projekte. Poprechádzať sa môžete aj v zelených parkoch, ktoré navrhoval záhradný architekt, alebo si môžete príjemne oddýchnuť posedením na lavičke. Vaše deti sa pritom môžu bezpečne hrať na kvalitných detských ihriskách prestížnej zn. Hags s mäkkou dopadovou gumou.

Vyšší bytový štandard

V Malých Krasňanoch obzvlášť dbajú na bytový štandard, ktorý posúva kvalitu bývania omnoho vyššie ako sme zvyknutí. Na rozdiel od iných projektov, je už ale tento vyšší štandard zahrnutý v cene bytu. Pri jeho výbere sa developerská spoločnosť Lucron Development, a.s. sústredila hlavne na vysokokvalitné značkové produkty. „Spokojnosť budúcich obyvateľov Malých Krasnian je pre nás prvoradá, čomu prispôsobujeme aj naše nároky na dodávateľov,“ hovorí Ing. Juraj Ťahún zo spoločnosti Lucron. Jedným z nich sú napríklad profesionáli zo štúdia Acquamarea, zabezpečujúci dizajn a vybavenie kúpeľní, ktorých súčasťou budú obklady a dlažby dovezené priamo z Talianska a batérie zn. Grohe. Ďalšou kvalitnou značkou sú parkety od nemeckého výrobcu Egger.  Vďaka 8 mm hrúbke, hluk tlmiacej penovej podložke a V-drážkam pôsobia masívne a poskytujú dlhotrvácnu kvalitu.

Exteriérové žalútie: Svetlo alebo intimita

Okrem vysokokvalitných produktov od renomovaných značiek sa môžu budúci obyvatelia tešiť aj na vymoženosti, akými sú napríklad exteriérové hliníkové žalúzie na elektrický pohon. Sú súčasťou každého bytu a zároveň už zahrnuté v cene. Pomocou nich môžete jednoducho ovládať intenzitu svetla v miestnosti. Vychutnáte si tak slnkom zaliate raňajky na vašej terase v príjemnom tieni. Vďaka žalúziám sa dá z lodžie vytvoriť aj samostatná miestnosť, čím získate priestor naviac. Dôraz na praktickosť sa odráža aj na murovaných pivniciach, ktoré sú situované priamo pred vybraným garážovým státím.

Lokalita a štandard za príplatok? Nie v Malých Krasňanoch.

Pri výbere lokality sa musíme často pýtať, či sa oplatí priplatiť si za byt, ktorý je v úzkom okolí centra. Tak isto sa stáva, že prezentovaný bytový štandard nie je zahrnutý v cene. Pri Malých Krasňanoch si za ani jedno nepriplácate.  Kombináciou skvelej lokality a vysokého štandardu v cene bytu sú teda Malé Krasňany jasnou voľbou, ak hľadáte byt v tichej lokalite blízko prírody a zároveň na skok do centra mesta. Viac informácií o projekte na www.MaleKrasnany.sk