Letná výbava vo vašom šatníku.

Viete si leto predstaviť bez zmrzliny, vychladených drinkov na terase, príjemnej dovolenke pri mori, na chalupe, alebo si len tak užívať voľných dní a oddychovať? Aby leto bolo pre vás časom oddychu a krásy o to sa postará F&F so svojou letnou garderóbou

Poďme si postupne robiť radosť a doplňme si šatník.

Prvé na zozname sú maxi šaty. Elegantné alebo ležérne, výber záleží na príležitosti, no oboje využijete na maximum. Smaragdovo zelené alebo vo farbe elektrickej modrej sú ľahko kombinovateľné. Na večerné drinky s priateľmi alebo na rodinné oslavy v záhrade.. Na doplnkoch nešetrite, výrazné náhrdelníky náušnice, navrstvené náramky aj vzorované sandále alebo lodičky vás milo prekvapia. Šperkom môže byť aj clutch kabelka prípadne zaujímavý klobúk. Ležérne maxi šaty sú dobrým spoločníkom na teplé dni do práce, stačí na ne prehodiť denimovú bundu. Dajú sa nosiť na kúpalisko, pláž aj na večerné prechádzky s nízkymi sandálami, teniskami alebo balerínkami.

Druhé na zozname sú mini šaty. V F&F si môžete vybrať z množstva stihov, vzorov aj materiálov tie pravé, ktoré si zbalíte na dovolenku, s radosťou potom vybalíte aj doma a budete ich nosiť až kým nezačnú padať jesenné listy. V mini vyniknú pekne opálené nohy. Podľa strihu a materiálu si k nim môžete zvoliť vhodnú obuv a vyraziť na ľahký obed, do večerného mesta či letnú párty.

Tretie a štvrté na zozname sú klobúky a okuliare. Bez nich môže byť leto aj bolestivé. Klobúk nemá len módnu funkciu, ale predovšetkým chráni hlavu pred úpalom a nedovoľuje slnku priamo svietiť do tváre. Okuliare  zas chránia naše oči, často sú záchranou č.1 ak nemáme dokonalý make-up a v neposlednom rade sú štýlovým doplnkom.