Prvá slovenská grilovačka – údený pološtiepok Liptov.

Slovenská značka Liptov prináša na trh údený pološtiepok pripravený špeciálne na grilovanie. Parený syr vyrobený z horského mlieka je údený na pravom bukovom dreve,  čo dodáva pološtiepku lahodnú chuť a pri grilovaní príjemne pevnú konzistenciu. Môžete ho grilovať celoročne, na rôznych druhoch grilu, dokonca aj na panvici v interiéri. K  syrom je zadarmo pribalená brusnicová alebo slivková omáčka. O dokonalú harmóniu chuti je postarané už samotným výrobcom, značkou Liptov.

Prvú slovenskú grilovačku zažijete len s Liptov Pološtiepkom na gril, špeciálne pripraveným na gril, ktorý prináša značka Liptov. Ponúka spotrebiteľovi kvalitný nemäsový výrobok na záhradné oslavy, grilovanie s priateľmi či rodinou, alebo na vychutnanie si grilovanej špeciality v pokoji domova.

V balení sa nachádzajú 4 kusy pološtiepku (4×60 g) spolu s omáčkou (50 g). Môžete si vybrať z dvoch druhov balenia, so slivkovou alebo brusnicovou omáčkou, ku grilovanému teplému syru sa podávajú studené, aby vytvorili pre spotrebiteľa dokonalý pôžitok.

„Popularita grilovania neustále narastá. Vychutnávať si blízkosť priateľov, rodiny v prírode, spolu s prípravou občerstvenia, sa stáva rituálom, pri ktorom radi relaxujeme, čerpáme energiu.  Na trhu je dostatok mäsových výrobkov určených na grilovanie, ale stále viac ľudí vyhľadáva  nemäsové alternatívy, slovenské syry špeciálne pripravené na gril.“

Vysvetľuje dôvod vzniku Pološtiepku na gril Valéria Mihališinova, senior brand manager Liptov a dodáva:

„Receptúra Pološtiepka na gril je postavená na dlhoročných skúsenostiach výroby parených syrov Liptov (parenice, korbáčiky, oštiepky), ktorú sme údili na pravom bukovom dreve a špeciálne pripravili na použitie na gril.  Zloženie syru je čisté, bez akýchkoľvek aditív, nájdete v ňom len kvalitné horské mlieko a soľ. Verím, že Liptov Pološtiepok na gril nebude tento rok chýbať na žiadnej slovenskej grilovačke J

Na slovenskom trhu je Pološtiepok na gril k dispozícií v bežných predajných sieťach a bude sa predávať aj v distribučných sieťach v Českej republike.

Viac informácií o značke Liptov rovnako ako o novinke Pološtiepok na gril spolu s receptami nájdete na www.nasliptov.sk.