Pneumatika Dunlop Sport BluResponse sa umiestnila na stupňoch víťazov v šiestich významných testoch letných pneumatík.

V testoch ocenili kvality pneumatiky Dunlop Sport BluResponse. Dunlop, známy svojimi vysoko výkonnými pneumatikami, oznamuje, že pneumatika Dunlop Sport BluResponse dosiahla pódiové umiestnenie v šiestich popredných európskych nezávislých testoch letných pneumatík. Výsledky nedávno zverejnených testov, ktoré sa uskutočnili od mája do novembra 2014 s pneumatikami Sport BluResponse rôznych rozmerov, potvrdzujú záväzok značky Dunlop vyrábať hospodárne pneumatiky s vynikajúcim brzdením na mokrej i na suchej vozovke.

Pneumatika Sport BluResponse sa umiestnila na stupňoch víťazov v šiestich testoch pneumatík organizovaných týmito organizáciami a magazínmi: ÖAMTC / TCS a ACE-Lenkrad / GTÜ / ARBÖ s hodnotením „veľmi odporúčame“; Auto motor und sport a Auto Straßenverkehr s hodnotením „odporúčame”; ADAC/Stiftung Warentest s hodnotením „dobrá“ a v magazíne Teknikens Värld.

„Veľmi sa tešíme, že pneumatika Dunlop Sport BluResponse si v porovnaní so svojimi konkurentmi viedla tak skvelo hneď v niekoľkých európskych testoch,” povedal Hans Vrijsen, marketingový riaditeľ pre Dunlop EMEA. 

“Usilujeme sa o to, aby sme na trh dodávali pneumatiky, ktoré vyhovujú rýchlemu životnému tempu našich zákazníkov a obstoja na cestách v najrozmanitejších situáciách. Sme hrdí, že výsledky v testoch odrážajú našu oddanosť vyrábať prvotriedne produkty.”

K výborným výsledkom pneumatiky Dunlop Sport BluResponse sa pridali aj pneumatika Sport Maxx RT, ktorá získala prvé miesto v teste magazínu Gute Fahrt s hodnotením „veľmi dobrá” a pneumatika SP QuattroMaxx, ktorá sa umiestnila na druhom mieste s hodnotením „veľmi odporúčame” v magazíne Off Road.

Pre viac informácií o značkách Goodyear a Dunlop nás sledujte na Twitteri @goodyearpress.

Viac informácií nájdete na stránkach www.dunlop.sk