Modrý Galaxy S6 a zelený Galaxy S6 edge dorazili na Slovensko.

Spoločnosť Samsung 29. 5. 2015 spúšťa predaj dvoch dlho očakávaných farebných variantov Galaxy S6 a S6 edge. K dispozícii tak budú všetky plánované farby smartfónov – biela, čierna, zlatá a najnovšie aj modrá (len Galaxy S6) a zelená (len Galaxy S6 edge). Novinky budú k dispozícii v značkových predajniach Samsung v Bratislave, Nitre a Košiciach.

Najnovšie vlajkové lode Samsung Galaxy S6 a S6 edge nastavujú nový štandard v oblasti dizajnu, remeselného spracovania a výkonu. Snúbia prémiové materiály (kov a sklo) s najvyspelejšími technológiami spoločnosti Samsung, aby spotrebiteľom ponúkli bezkonkurenčný mobilný zážitok.

„Galaxy S6 v modrej farbe je ideálny módny doplnok pre toho, kto má svoj štýl a hľadá k jeho dotvoreniu živé, expresívne a výrazné farby. Zelený Galaxy S6 edge sa hodí skôr pre tých zákazníkov, ktorí hľadajú niečo zaujímavé, premyslené a zároveň originálne,“ hovorí Ivan Kapec, produktový a marketingový manažér divízie IM spoločnosti Samsung Electronics Czech and Slovak, a dodáva: „Chceme našim zákazníkom ponúkať skutočne jedinečné smartfóny, ktoré kombináciou perfektného dizajnu a inteligentných funkcií doplnia ich každodenný život v súčasnom mobilnom svete.“

Samsung Galaxy S6 v modrej verzii

Výrazný a súčasne jemný modrý odtieň je jednou z najpopulárnejších módnych farieb tohto roku. Podľa popredného inštitútu pre farebné trendy a prognózovania Pantone sú štyri odtiene modrej (akvamarín, morská modrá, klasická modrá a temná modrá) zahrnuté medzi top 10 odtieňov, ktoré dominujú palete farieb Spring 2015 pre módny a návrhársky priemysel.

„Ľudia, ktorí sa rozhodnú pre smartfón Samsung Galaxy S6 v modrej farbe, sú s najväčšou pravdepodobnosťou sebavedomí, puntičkárski, vyberaví, citliví, nároční a intuitívni. Jas modrej farby priťahuje tých, ktorí vedia, čo chcú,“ hovorí britská psychologička Dr. Donna Dawson.

Samsung Galaxy S6 edge v zelenej farbe

Najnovšie zelené prevedenie, výhradne pre Galaxy S6 edge, je žiarivým príkladom dizajnu spoločnosti Samsung, ktorého filozofia je založená na myšlienke „krásy snúbiacej sa s účelnosťou“. Zelená farba predstavuje nový život či nové začiatky a je úzko spojená s témou prírody.

„Ľudia, ktorí si zvolia zelenú, bývajú harmonickí, lojálni, pracovití, čestní, zhovievaví a majú záujem o ostatných. Ašpirujú na to byť dobrými občanmi s vysoko vyvinutým zmyslom pre morálku a s túžbou po jednoduchosti. Zelená predstavuje tiež nový život a nové začiatky, čím vzbudzuje nádej a obnovenú vitalitu a energiu v ľuďoch. Sprostredkuje prívetivosť a napojenie sa na druhých. Zároveň znižuje pocit nepokoja – preto keď sú ľudia v strese, často hľadajú pokoj v prírode. Smaragdový odtieň Samsung Galaxy S6 edge prehlbuje všeobecnú atraktivitu zelených vecí vďaka svojej hĺbke a jasu,“ vysvetľuje Donna Dawson.

Odporúčané maloobchodné ceny pre slovenský trh (vrátane DPH) sú nasledovné:

32 GB 64 GB 128 GB
Galaxy S6 699 € 799 € 899 €
Galaxy S6 edge 849 € 949 € 1 049 €