Kvety od ALO diamonds.

Ženy túžia po krásnom šperku v tvare kvetu.

 „Nová kolekcia jar/leto 2015 je preplnená kvetinovými vzormi. Od ruží až po kaly. Nájdu sa tam jednoduchšie ale aj prepracovanejšie línie, ktoré sú neprehliadnuteľné a určite potešia každú ženu,“ uviedla Zuzana Kálová šefdizajnerka šperkov ALO diamonds.

Náušnice ALO Sunshine Bloom

Originálne riešené náušnice inšpirované poetickým svetom kvetín. Do detailu majstrovsky prepracovaný šperk s efektnou siluetou z ružového zlata zdobenými 74 ligotavými diamantmi. Ružové 18kt zlato 0,72ct/74 ks diamantov.

Prsteň ALO Sunshine Flower

Luxusný, originálne riešený prsteň so zvodnou asymetrickou siluetou z ružového zlata, ktorá je zakončená kvetom kaly a efektne zdobená 55 žiarivými diamantmi.

18kt ružové zlato

0,69ct/55ks diamantov

Prsteň ALO Aphrodite Heaven

Exkluzívny prsteň vo zvodnej kombinácii bieleho a ružového zlata zdobený kvetinovým vzorom s lietajúcim motýľom, zahalený do zvodného ligotu 82 diamantov.

18kt ružové zlato 0.74ct/82 ks diamantov

Prsteň ALO Renaissance Glamour

Luxusný prsteň v romantickom majstrovsky zdobenom štýle, ktorému kraľujú dva rozkvitnuté kvety ruže s kontrastným ligotom čiernych a čírych efektne brúsených diamantov.

18kt biele zlato 0,53ct/110ks+čierne 1,51ct/131ks diamantov

Prsteň ALO Passion Orchid Noblesný prsteň s romantickou dušou ukrytou v rozprávkovom kvete rozkvitnutej orchidei, ktorá sa zahalila do iskrivého ligotu diamantov a zafírov s dúhovými odleskami.

18kt biele zlato

0,68ct/133ks diamantov

zafír 1,31ct