Adam Mišík dostal nakladačku a teraz hrá všetkými farbami.

Populárny český spevák a známy herec Adam Mišík prežil naozaj neobvyklý deň, na ktorý len tak nezabudne. V školskej jedálni, kam zamieril po jednom z koncertov, na neho čakalo veľké prekvapenie. Adam schytal od poslíčka neznámej totožnosti poriadnu nakladačku!

Gorila, oblečená do uniformy kuriéra, si pre svoju prvý neobyčajnú zásielku vybrala Adama Mišíka, známeho herca, speváka a idola dievčenských sŕdc, a vo veľkom štýle mu odovzdala extra zásielku farebných cukríkov, ktorými ho doslova zasypala. Ešte oveľa väčšiu hromadu cukríkov s ovocnou príchuťou SKITTLES môžu ich priaznivci vyhrať v priebehu júna na Facebooku značky www.facebook.com/skittles. V hre je 4 x 10 000 cukríkov.

„Návšteva kuriéra spojila všetko, čo mám rád – nečakanú zábavu, originalitu a skvelé cukríky. Kuriér ma fakt dostal. A to som si myslel, že ma dokáže prekvapiť máločo a málokto! O cukríky sa teraz podelím, sám si na takú kopu netrúfnem,“ vysvetľuje s úsmevom Adam. Ako to celé prebehlo si môžete pozrieť  na videu. Kto ďalší schytá poriadnu farebnú nakladačku od SKITTLES kuriéra?