Eau Florale Repetto v treťom dejstve.

Nový, výrazný krok vpred

Po perfektnom stvárnení pôvabu a gracióznosti primabaleríny a jej zmyselnosti , keď vystupuje na javisko, v predchádzajúcich vôňach Repett o predstavuje ďalšiu unikátnu kapitolu vo svojom voňavom príbehu: ako voňavý závoj na pokožke, slnečný lúč, či delikátny šuchot tylu. Srdce bije rýchlejšie a energia sa rozplýva celým telom – nová múza vyskakuje vpred. Baletné vystúpenie primabaleríny je odrazom mladíckeho vzrušenia a burácajúceho aplauzu v závere predstavenia. V šatni ju obklopujú kytice ruží. Svojím pôvabom si získala publikum. V tejto neodolateľnej sviežosti má svoj pôvod nová vôňa

Repett o Eau Florale: neutíchajúce a vzrušujúce voňavé vyjadrenie radosti zo života.

Explózia kvetín

Na vyjadrenie tretieho dejstva vo voňavom príbehu Repett o si parfuméri, Juliette Karagueuzoglou a Nicolas Beaulieu, predstavili jemný dážď kvetinových lupienkov podobných tým, ktoré sprevádzajú aplauz v závere baletného predstavenia. Vitálna kompozícia sa obracia späť k prvým vôňam Repett o s dotykom nehy, a začína rozprávať vlastný príbeh sviežosti. Ruža, ktorá je spoločnou zložkou všetkých troch vôní, sa tentoraz ešte len otvára. Stále je ešte púčikom pokropeným rosou. Pre úvodný dojem si dvojica parfumérov zvolila energizujúcu grapefruitovú šťavu doplnenú prekvapivým tónom kvetu slivky. „Táto nová vôňa vyžaruje delikátnosť letných ovocných plodov, keď sú dozreté a plné šťavy.“, komentujú tvorcovia vône. Úvodné tóny odhaľujú explozívny temperament primabaleríny. V srdci sa stretávame s pomaličky sa otvárajúcim pukom ruže po boku buketu fialiek. Ostrý pocit vyvolaný cédrom z Virgínie nahrádza temné pačuli použité v predchádzajúcich dvoch vôňach. Zmyselnosť vône podčiarkuje finálny dotyk ambry.

Deklarácia sviežosti

Flakón vône sa prezentuje v odvážnej žiarivej ružovej farbe. Tvorcovia mu ponechali charakteristický okrúhly tvar, ktorý na hrdle ozdobili dlhou púdrovo ružovou saténovou stuhou, ako pripomienku balerínok, ktoré Repett o vyrába. Na konci stuhy sa vyníma prívesok v tvare písmena „R“ – spoločný prvok všetkých vôní Repett o. Uprostred flakónu čítame podpis Eau Florale. Vonkajšie balenie zaujme výraznou ružovou farbou, ktorou značka prezrádza živý charakter tejto dámskej novinky.

Tvár vône zahalená v ružiach

Verná značke od uvedenia prvej vône, primabalerína Dorothée Gilbert je tiež tvárou nového kvetinového dobrodružstva Repett o. Sledujeme ju v jej šatni so žiarivým úsmevom a iskrou v očiach, obklopenú luxusnými kyticami čerstvých ruží: svetloružových, sýtych, záhradných aj fuksiových. Ich farebná škála je tak široká, že sa zdá, akoby na reklamnom vizuáli ožívali. Veselý obraz symbolizuje radosť primabaleríny a obdiv publika.

Sortiment

Toaletná voda 30 ml

Toaletná voda 50 ml

Toaletná voda