BUDIŠ červený pomaranč s dotykom južanského slnka.

S prvými lúčmi slnka máme chuť bežať von na čerstvý vzduch a dopriať si poriadnu dávku bezstarostnosti. Obdobnú voľnosť a sviežosť si chceme dopriať aj v jedlách a nápojoch. Nechajte sa unášať plnou chuťou osviežujúcej exotiky, ukrytej v červenom pomaranči. Minerálna voda Budiš červený pomaranč predstavuje unikátnu novinku, ktorá vás svojou jedinečnou šťavnatosťou, nízkym obsahom cukru a vzácnymi minerálmi očarí na prvý pohľad.

Červený pomaranč pre chuť aj zdravie

Červený pomaranč patrí medzi najväčšie exotické pochúťky pre svoju sladkosť a  šťavnatosť. Práve vďaka výnimočnej sviežej chuti a zdraviu prospešným benefitom sa stal ústredným motívom našej jarnej novinky, v ktorej sme spojili unikátnosť minerálnej vody BUDIŠ a jedinečnosť červeného pamaranča

Vedeli ste, že červený pomaranč nielen fantasticky chutí, ale i podporuje obranyschopnosť organizmu? Pomaranče obsahujú vitamín C, kvercetín, provitamín A a kyselinu listovú. Výsledkom tejto kombinácie je silný antioxidančný efekt na organizmus. Červené pomaranče nám pomáhajú tiež znižovať krvný tlak a zvyšujú odolnosť organizmu. Vysokým obsahom vitamínov B sa červený pomaranč dokáže postarať o skrášlenie a oživenie našej pleti.

V minerálnej vode Budiš červený pomaranč sme skombinovali minerálnu vodu Budiš, ktorá sa vyznačuje unikátnym zložením minerálov, jedinečnou chuťou a blahodarnými účinkami na ľudské zdravie a osviežujúcu chuť červeného pomaranča. Inšpirovali sme vás k vyskúšaniu našej exotickej novinky? Budiš červený pomaranč je teraz dostupný v 1,5l fľaši, vo verzii jemne perlivá.