Textile liner pre písanie, kreslenie a popisovanie všetkých textilných materiálov.

Písanie a kreslenie na textil je teraz konečne výrazne jednoduchšie. Ak si aj vy lámete hlavu nad tým, akým popisovačom alebo akou fixkou písať a kresliť na textil, máme pre vás riešenie. Vezmite si na pomoc špeciálny Textile liner, s ktorým si môžete byť istí dokonalým výsledkom po všetkých stránkach – ľahko píše, skvele drží a zaistí jemné a presné ťahy. Dekorujte obľúbené odevy podľa vlastných predstáv a fantázie, a vykúzlite stextile liner_2+i jedinečné kúsky a to nielen do vlastného šatníka!

TEXTILE LINER 2639 – PÍSANIE NA TEXTIL Nikdy nebolo jednoduchšie

Špeciálne Textile liner 2639 od Centropen využijete pre písanie, kreslenie a popisovanie všetkých textilných materiálov. Liner má tenký hrot a šírka jeho stopy je 0,6 – 0,8 mm. Zvláda tak aj jemné písanie a kreslenie. Obsahuje pigmentový atrament na vodnej báze, ktorý je svetlostály a nie je vyprateľný – pri praní odolá teplote až do 60 °C. Liner sa vďaka špeciálnemu ERGO úchopu dobre drží a zapíšete ním až 600 metrov. Je vhodné ho skladovať vo vodorovnej polohe. Textile liner 2639, ktorého hrot zviera kovová objímka, je ladený do bielo-čierneho designu, pričom farba atramentu je čierna. Dostať ho možno v papiernictvách na celom Slovensku. www.centropen.sk

O spoločnosti:

CENTROPEN, a.s. je tradičná česká firma, ktorá bola založená v roku 1940 v Dačiciach. Sústreďuje sa predovšetkým na výrobu školských a kancelárskych písacích potrieb. Ponúka tiež potlač reklamných a darčekových predmetov. V súčasnosti patrí Centropen medzi popredné spoločnosti vyrábajúce písacie potreby. Preslávené sú predovšetkým jej perá TORNADO, ďalej napríklad detské popisovače, linery, rollery, permanentné značkovače alebo zvýrazňovače. Centropen sa aktuálne zameriava na inovácie v oblasti písacích potrieb, kde nadväzuje na odporúčania pediatrov. Aj vďaka tejto spolupráci vyvíja ergonomické a zdravotne nezávadné perá, ktoré deťom uľahčujú písanie a osvojenie si správnych písacích návykov.