Tavený syr Levík – nový hravý obal, osvedčená kvalita.

Odmieta vaše dieťa mlieko? Netreba zúfať! Všetko, čo jeho organizmus pri vývoji potrebuje, získa aj zo syra. Ideálny je kvalitný tavený syr, ktorý dobre chutí a ľahko sa roztiera. Ak má navyše hravý obal ako tavený syr Levík, malý človiečik si ho iste zamiluje a sám si ho bude pýtať, aby mal silu ako lev.

Tavený syr je výborná plnohodnotná náhrada mlieka, najmä ak je vyrobený z kvalitných surovín, z vyzretého prírodného polotvrdého syra, masla, smotany a sušeného mlieka. Všetky ingrediencie sa v stanovenom pomere odvážia, zmiešajú a zohrejú na určenú teplotu, v ktorej zmes zotrvá istý čas, a potom sa naplní do črievka. Tak sa dosiahne zachovanie všetkých dôležitých nutričných hodnôt a zároveň dobrá roztierateľnosť syra.

Tavený syr z Levických mliekarní Levík dostal tento mesiac nový šat. Obal, na ktorom dominuje kráľ zvierat vo výrazných a pre deti zaujímavých farbách. Výraznejší obal sme zvolili preto, aby viac vynikol v obchode a zaujal nielen rodičov, ale aj ich deti. Proces výroby a zloženie ostali nezmenené, vyrába sa skutočne zo syra.To nie je v dnešnej dobe, charakteristickej snahou vyrobiť produkty pri čo najnižších nákladoch, bežným štandardom. Pri nákupe si treba všímať predovšetkým zloženie výrobku. Ak je v prípade taveného syra na prvom mieste napísané „syr“, ako napríklad na tavenom syre Levík, máte záruku, že dáte sebe aj svojmu dieťaťu to najlepšie.