Hurá, na výlet sa ide s oteckami!

Páni, doprajte mamičkám oddych a vyberte sa s partiou nadšených oteckov a detí na výlet do hôr, do mesta, alebo spoznávajte krásy prebúdzajúcej sa prírody. Osvojte si aj vy stále viac rozmáhajúci sa trend otcov, ktorí sa rozhodli aspoň na pár dní zobrať rodičovstvo do vlastných rúk. Vezmite batoh, deti, dobrú náladu a vyrazte niekam ďaleko od domu, povinností a starostlivých pohľadov mamičiek. Viac informácií o výletoch oteckov nájdete na www.vyletyzlate.sk.

Otcovská výzva, ale aj odmena

Zábavu ako z kultového filmu: S tebou mě baví svět môžete zažiť na horskej „expedícii“ alebo na letnej chate pri vode. Fantázii sa medze nekladú. Stále viac otcov podniká víkendové či prázdninové výlety s deťmi, bez úzkostlivých mamičiek za chrbtom. Pre celý chod domácnosti je prospešné, ak si otec raz za čas vyskúša fungovať s deťmi samostatne bez mamy. Spoznáva ich intenzívnejšie, učí sa, čo na nich platí a ako k nim pristupovať. Je to síce výchovný „zaberák“, no aj odmena a výzva otcovstva.

Skúsenosti s otcovskými dovolenkami nadšene popisuje Adam Pšena, ktorý spolu s kamarátmi podobné výlety organizuje. Ako sám hovorí, najskôr chodili na výlety iba otcovia. Keď však deti trochu podrástli, rozhodli sa zapojiť do „spanilých jázd“ aj ich. „Výlety starostlivo plánujú a každú dovolenku trávia v inom kúte Slovenska. Deti tak spoznávajú rôzne kúty našej krásnej krajiny a majú stále nové zážitky.

A mamičky môžu oddychovať…

Keď mamy vidia nadšenie detí zo spoločnej dovolenky s otcom, zvyčajne povolia a nechajú starostlivosť úplne na otcov. V pracovnom týždni mamám neostáva veľa času. Ale keď majú pred sebou víkend bez detí, to sú chvíle len pre nich. Preto si milé dámy, nájdite na seba čas, odložte žehlenie, pranie a relaxujte: vypite si kávu, čítajte knihu, zájdite do wellness centra. Mamičku poteší, ak „bude o dovolenke informovaná“ prostredníctvom čerstvých fotografií z hľadania zlatého pokladu alebo si pozrie krátke zážitkové video zo športovej „udalosti dňa“ a udeľovanie sladkých medailí.

Vyrážame, balíme! A športujeme…

Kedy je na to najlepší čas? No určite v čase školských  prázdnin, ale i počas víkendov, či sviatkov, kedy deťom neprerušujete školu a vy si nemusíte brať dovolenku z práce. Pri balení batožiny je dôležité myslieť na to, že deti dokážu veľa vecí zašpiniť, stratiť.  Preto pribaľte viac kusov teplákových súprav, nohavíc či ponožiek,  nezabudnite na obľúbené hračky, deku na spanie, lekárničku. A čo by to bol za výlet, keby chlapi boli bez športu, bez zábavy. Od prírody majú viac odvahy a veľa vecí robia pre zábavu a so zmyslom pre humor. Deti môžu samostatne rozhodovať, čo ich vedie k tvorivosti a improvizácie. Vytvára sa u nich zmysel pre spoluprácu v tíme. A za svoje výkony a účasť, či úspechy očakávajú pochvalu a odmenu. A tak milí chlapi k povinnej výbave nezabudnite na najdôležitejšiu vec, no predsa na sladkú odmenu pre deti /samozrejme aj pre vás / A teraz prichádzajú obľúbené Zlaté Kolečka alebo Zlaté Sušenky.

Zlaté Kolečka ako sladké medaile odvahy!

Oteckovia, organizujete pre deti malú olympiádu či skúšky odvahy? A čo chrumkavá odmena za skvelé výkony? Zlaté Kolečka pocukrené alebo s kokosom. Stačí iba prevliecť šnúrku a v okamihu máte pripravené parádne medaile pre víťazov. Nie každý môže byť víťaz. Za účasť, snahu a odvahu dostanú všetci sladkú odmenu Zlaté Kolečka pocukrované, alebo s kokosom.

Zlatý poklad plný dobrôt

Vyrazili ste s deťmi na víkend či dovolenku plnú zábavy? Usporiadajte im cestu za strateným pokladom, ktorý je až po okraj naplnený chutným prekvapením v podobe dobrôt Zlaté Sušenky! Alebo si ich pribaľte do batohu. Praktické balenie totiž zaručí, že budete mať sušienky aj v stave najväčšej núdze stále po ruke. Aby ste mali stále ich dostatok, pribaľte si  Zlaté Sušienky kakaové s medom, ako aj Zlaté sušienky s medom s citrónovou príchuťou.