Gélové farby dajú vyniknúť vášmu tvorivému duchu v kuchyni.

S farbami od Dr.Oetker vás pečenie bude baviť.

Koláče a zákusky by nemali len dobre chutiť, ale aj lákavo vyzerať. Dr.Oetker prináša novinku, ktorá poteší všetky milovníčky pečenia a zdobenia. Štyri jedinečné farby –  žltú, modrú, zelenú a červenú vďaka praktickému dávkovaniu a gélovej konzistencii ľahko prenesiete na svoje koláče. Zafarbiť cesto, fondán či marcipán už od teraz nebude problém. Presvedčte sa a uvidíte, že farebné pečenie bude baviť nielen vás, ale aj vaše deti.

Trendom v pečení sú farby

Červená, zelená, modrá a žltá – to sú nielen farby jari, ale odteraz aj vašich cukrárskych výtvorov. Dr.Oetker totiž prináša originálnu novinku – Farby gélové potravinárske, s ktorými zvládne prípravu farebných dobrôt aj začiatočník. Bez problémov zafarbíte piškótové či kysnuté cesto, plnky do zákuskov a tort, fondán aj marcipán. Stačí chytiť do rúk farby a popustiť uzdu fantázii.

Aj bez skúseností profesionála

Práca s potravinárskou farbou už nemusí byť strašiakom ani v prípade, že nemáte skúsenosti. Farby sa vďaka i gélovej konzistencii ľahko dávkujú a prácu s nimi zvládnu aj deti. Stačí zopár kvapiek gélu pre dosiahnutie jasnejších tónov, alebo viac kvapiek pre intenzívnejšie farby.  Báť sa nemusíte ani ich miešania – napríklad zmiešaním žltej a červenej získate oranžovú, alebo zmiešaním modrej a červenej vykúzlite fialovú. Vo vnútri balenia nájdete praktický návod, ako miešať farby tak, aby sa výsledok podaril.  Ak nájdete trochu odvahy experimentovať, výsledok bude určite stáť za to.