Aquaworld resort Budapešť.

Tisíce zážitkov pod jednou strechou Ak niekto cestuje s deťmi, tak presne vie, že pre úplnú regeneráciu nestačí len príjemné prostredie a teplá voda bazénov. Je dôležité, aby sa ich bábätko, neposedné batoľa či dospievajúci výrastok cítili dobre.

Family wellness-na plný prúd

Neprezradíme zďaleka všetko o tejto najväčšej krytej vodné ríši, keď povieme, že Aquaworld je naraz pláž, kúpele, spa i wellness. Komplex sa rozprestiera na 86 000 m2, kde vás čaká množstvo zábavy a zážitkov, a to na niekoľkých poschodiach! Ubytovanie zabezpečuje štvorhviezdičkový hotel s exkluzívnymi izbami a rodinnými apartmánmi. Ale doraziť môže aj celá veľká rodina s babičkou a dedkom, pretože máme k dispozícii viacgeneračné dvoj- a trojizbové apartmány, kde sa budú cítiť dobre skutočne všetci. Naše služby môžete využiť aj v špičkovom wellness a fitness centre alebo v zábavnom parku. Samozrejmosťou je pre nás aj poskytnutie bezplatných wi-fi služieb. Skrátka Aquaworld Resort Budapest Hotel a vodná ríša je dokonalým miestom oddychu pre celú rodinu. Je to skutočne ten pravý „Family wellness“!

Dobrodružstvo i odpočinok Súčasťou hotela je aj útulný priestor Oriental Spa, ktorý pod obrovskou kupolou ponúka liečivú termálnu vodu, ktorá býva vždy skvelú skrýšou pre dospelých. V trojpodlažnom stredisku sa môžete dokonale uvoľniť, čaká vás tu okrem iného aj parný kúpeľ, saunový svet, kozmetické procedúry, masáže, solárium či kaderníctvo. Kým sa ratolesti zabávajú vo vodnej ríši, rodičia si zatiaľ môžu spoločne vyskúšať liečivú kabínu, kde im po voňavom kúpeli k dokonalému relaxu dopomôže rozmaznávacia masáž.Aquaworld11

Mladšiu vekovú kategóriu miesto odpočinku láka viac dobrodružstva a zábava. Aj im máme čo ponúknuť. Pod kupolou ruiny chrámu Ankor nájdete vodnú plochu, rozprestierajúce sa na niekoľko tisíc metroch štvorcových s veľkým množstvom bazénov. Vyberaťsi môžete napríklad z 11-tich tobogánov. Medzi adrenalínové zážitky patrí zjazd kľukatého tobogánu, zasmejete sa pri zjazde tobogánu v tvare cibule, a ak máte radi napätie, môžete zájsť na ufo či kamikaze tobogán. Tí odvážnejší môžu využiť skokanský mostík, ale možno tu aj surfovať alebo sa potápať.

Súčasťou hotela je aj detský kútik Bongo Kids Club. Zatiaľ čo vy budete relaxovať a nasávať príjemnú atmosféru wellnessu, vaše deti od 1 do 12 rokov sa môžu zabávať pod dohľadom kvalifikovaných animátorov. Vo vodnej ríši Aquaworld Resort Budapest je večne leto. Tento „Family wellness“ hotel si obľúbite nielen ako miesto odpočinku, relaxácie a zábavy, ale aj pre jeho výhodnú cenu.

Teraz môžete využiť skvelú ponuku:

2 = 3 cena 51 eur / izba / noc do 6 apríla 2015 Viac informácií na: http://www.aquaworldresort.hu/cz