Nová tvár značky TAG Heuer

Je ňou Cara Delevingne

Skate park alebo červený koberec? Tenisky alebo lodičky? Okúzľujúci úsmev alebo grimasy? Ťažká voľba však? Ak chcete oboje a nechcete kompromisy, rovnako ako TAG Heuer, rozhodnite sa pre slečnu menom Cara Delevingne. Momentálne najkontroverznejšia osobnosť a najväčšia rebelka medzi top modelkami sa stala novou tvárou značky TAG Heuer. Zaplavila sociálne média, je pre každé dobrodružstvo a sloboda je jej druhé ja.

Narodila sa v znamení leva v roku 1992 v Londýne. Cara je novou kráľovnou mediálnej džungle, uznávaná top modelka, „It girl“ idúca v stopách Clary Bow a samozvaná hovorkyňa nastupujúcej on-line generácie. S obdivuhodnou istotou pláva v divokých vodách bulváru aj high-society a s gráciou sebe vlastnou núti svoje okolie brať ju takú, aká je. Sme zvyknutí na stránkach časopisov a prehliadkových mólach vidieť perfektné modelky s dokonalým výrazom na tvári. Cara je ale sama sebou, neposkytne nám ďalší skvelý štylizovaný obrázok, ale veľa svojich extraordinárnych, šokujúcich a zvláštnych podôb. Má odvahu ísť svojou vlastnou neprešliapanou cestou a rovnako ako ľudia v TAG Heuer búra staré konvencie a prekračuje dané hranice s mimoriadnou tvorivosťou a vášňou. A tak isto ako tím TAG Heuer nikdy nepodľahne tlaku. Je perfektným zosobnením všetkých hodnôt tejto švajčiarskej značky. TAG Heuer- Cara Delevingne, Catwalking With A Lion

Dnes TAG Heuer privítal Caru Delevingne do svojho tímu. Party s názvom “Welcome to the TAG Heuer Family” sa konala v Salle Melpomène, v najkrajšej sieni parížskej umeleckej školy Ecole des Beaux Arts. Kde inde než v Paríži v podvečer Fashion Week by sa táto akcia mohla konať? Naša princezná módnych prehliadok mala mimoriadne dobrú náladu a užívala si pozornosť 150-tich novinárov a VIP hostí. Výstavná sieň pomenovaná po Melpomene, gréckej múze spevu a tragédie, sa ako zázrakom pre túto príležitosť premenila na antické divadlo so slávnostným nádychom červeného koberca i nečakanou návštevou z divočiny. Cara sa nenechala zatieniť slávou antickej múzy, ukázala svoju nezbednú tvár a okrem nej aj leva… áno, živé levíča. Rovnaké zviera má vytetované na svojom ukazováku. Lev s vlajúcou hrivou a odvážnym krokom je jej symbolom a dokonale vystihuje jej osobnosť. Obecenstvo úžasom stíchlo, to naozaj nikto nečakal. Koho by napadlo priviesť na prehliadkové mólo šelmu? Samozrejme, že TAG Heuer. A kto by mal odvahu to uskutočniť? Samozrejme, že Cara Delevingne!

Jean-Claude Biver, CEO spoločnosti TAG Heuer a prezident finančnej skupiny LVMH Watches Worldwide, srdečne privítal Caru Delevingne do svojho tímu. Pri tejto príležitosti jej daroval hodinky TAG Heuer chronograf z kolekcie Formula1, oceľový model s detailmi z čiernej keramiky osadený žiarivými diamantmi, ktorý perfektne pasuje k jej jedinečnému rock’n’rollovému štýlu.

“S veľkým potešením vítam Caru do našej TAG Heuer rodiny,” povedal pán Biver. “Je to naozaj veľmi slávnostný okamih. Rodina TAG Heuer nie je len predstava, je to tím naozajstných ľudí s pravým tímovým duchom. Potrebovali sme niekoho neposlušného a pritom elegantného ako je Cara, aby nám ukázal odvážnu a drzú cestu k dnešnej mládeži. Vďaka, že si sa pridala k nášmu tímu, Cara, a vitaj na palube!”