Flirt začína od nôh: 3 detaily, ktoré ženám neuniknú

Ženský pohľad je ako skener, nič mu neujde, a potvrdili to aj výsledky prieskumu spoločnosti CCC zo septembra minulého roku. Vyplynulo z neho, že až 70,8 % Sloveniek súdi mužov na ulici podľa toho, čo majú na sebe obuté. Tu sú tipy, ako sa v jej očiach neodpísať ešte predtým, než na ňu vybalíte všetok svoj šarm.

Zaujmite

Platí, že čím ďalej ste od svojich tínedžerských rokov, tým skôr sa od vás očakáva preferovanie kvalitne vypracovaných, nadčasových modelov pred jednosezónnymi hviezdami, čo svedčia skôr o slepom nasledovaní trendov než o podčiarknutí individuálneho štýlu. Dobrou voľbou sú odolné kožené materiály a ľahko kombinovateľné farby – čierna, sivá, béžová, modrá, hnedá či tlmená červená. Viac než do očí bijúcim výstrelkom zaujmete rafinovaným detailom. Napríklad prešívaním či dierkami na šnúrku v kontrastnej farbe.

DPP_0131

Ukážte, že sa staráte

S obuvou je to trochu ako so ženami. Nestačí len vybrať si „tú pravú“. Aj keď je už vaša, musíte sa o ňu dobre starať, aby žiarila. Zvlášť u kožených topánok je dôležitá pravidelná impregnácia a čistenie na to určenými prípravkami. Ženy majú pramálo tolerancie pre mužov, čo nevedomky pochovajú snahu o bezchybný imidž zašpinenými topánkami.

Zaviažte si šnúrky

Možno vás to prekvapí, no aj taká banalita ako rozviazané šnúrky vám môže v ženských očiach poriadne zatriasť s renomé. Je to známka roztržitosti, na ktorú sa dámy dívajú s rovnakou nechuťou, ako vy na jej nechty so zanedbanou manikúrou. Takže páni, kým na ňu žmurknete, venujte ešte posledný kontrolný pohľad na svoje nohy, nech je všetko tip-top.